Topic: gpl lovato cielo 2004 din fabrica
Buna seara,
Am un Cielo din 2004, cu GPL lovato din fabrica (primul proprietar). In luna octombrie am avut mai multe rateuri in cutia filtrului de aer. Mecanicul a inlocuit bobina de inductie si nu a mai avut loc fenomenul. In schimb, de atunci, mecanicul a observat ca pe GPL masina merge in 3 pistoane. Am inlocuit bujiile si fisele si tot nu s-a remediat defectul. Pe benzina functioneaza perfect. Am fost la Bucuresti la un service GPL unde au verificat timp de 6 oretot motorul: compresia, jocurile la culbutori, taketi, supape. Au inlocuit si ei bujii, fise, bobina de inductie, supapa IGR. Au spus ca motorul este impecabil, problema este din instalatia GPL insa ii depaseste. Au curatat si verificat plamanul si au spus ca singura solutie pe care o au ei este inlocuirea instalatiei GPL. Am refuzat. Am sanse sa rezolv problema daca fac o deplasare la dumneavoastra, la Craiova (sunt din Alexandria)? Am fost foarte multumit de instalatie si de masina. Consumul, in momentul de fata, este 10-11 GPL mixt. Multumesc anticipat pentru raspuns.