Da, Marius, se poate monta si pe Audi si pe Golf. Problema este ca se intarzie cu omologarile la RAR, si fara acestea nu putem face montaje in mod oficial. Ne interesam la alte firme in strainatate, unde se fac montaje dar, acolo oamenii se misca la "relanti", lucru care ne enerveaza foarte tare, pentru ca avem foarte mari cereri, oamenii asteapta, iar noi nu putem decat sa ne agitam. De curand am montat, tot pentru teste, pe un BMW 525 in 6 cil, si pe langa puterea motorului, care a crescut in mod evident, lucru observat mai ales in demaraj, sau depasiri, am constatat scaderea consumului de motorina la aproape jumatate, compensata cu gpl. Deci, in regim de mers la viteza de 120-140km, amestecul se face cam juma-juma. Te rog sa ma crezi ca, daca ar fi dupa noi (mai ales ca te numesti tot Alexe), acum te-am chema la montaj, dar, din pacate, nu putem face nimic fara aprobarile forumurilor superioare. Te rog si pe tine, ca si pe ceilalti, sa mai ai rabdare, ca pana la urma o rezolvam noi, intr-un fel sau altul. Doar suntem si noi interesati. Numai bine!