Topic: montaj gpl
buna seara #
am o instalatie landi renzo secvential cat costa montajul?
va multumec
You are not logged in. Please login or register.
GPL Forum - Nordservice → Diverse → montaj gpl
buna seara #
am o instalatie landi renzo secvential cat costa montajul?
va multumec
Ai si actele ei? Pe ce masina vrei sa o montezi?
Ai si actele ei? Pe ce masina vrei sa o montezi?
da am toate actele ....masina inca nu o am ...golf 4
Inainte de a stabili cat costa montajul, trebuie vazuta si verificata instalatia: in primul rand daca e completa, si in al doilea rand in ce stare este . Pentru ca nu-ti garanteaza nimeni functionarea corecta pe gpl la o instalatie s.h., atata timp cat nu se stie cum a fost intretinuta, si mai ales, ca atunci cand le demonteaza de pe masina, nimeni nu curata componentele de mizeria din ele. Intr-un reductor (plaman) care a stat o perioada cu mizeria in el, fara sa funtioneze totusi, membranele pot sa se fi deteriorat.
Inainte de a stabili cat costa montajul, trebuie vazuta si verificata instalatia: in primul rand daca e completa, si in al doilea rand in ce stare este . Pentru ca nu-ti garanteaza nimeni functionarea corecta pe gpl la o instalatie s.h., atata timp cat nu se stie cum a fost intretinuta, si mai ales, ca atunci cand le demonteaza de pe masina, nimeni nu curata componentele de mizeria din ele. Intr-un reductor (plaman) care a stat o perioada cu mizeria in el, fara sa funtioneze totusi, membranele pot sa se fi deteriorat.
instalatia are 1 an de zile (15000km) functioneaza perfect are schimbate filtrele si este demontata de 2 saptamani de pe masina ...este demontata de mine ...completa 100%
NordService wrote:Inainte de a stabili cat costa montajul, trebuie vazuta si verificata instalatia: in primul rand daca e completa, si in al doilea rand in ce stare este . Pentru ca nu-ti garanteaza nimeni functionarea corecta pe gpl la o instalatie s.h., atata timp cat nu se stie cum a fost intretinuta, si mai ales, ca atunci cand le demonteaza de pe masina, nimeni nu curata componentele de mizeria din ele. Intr-un reductor (plaman) care a stat o perioada cu mizeria in el, fara sa funtioneze totusi, membranele pot sa se fi deteriorat.
instalatia are 1 an de zile (15000km) functioneaza perfect are schimbate filtrele si este demontata de 2 saptamani de pe masina ...este demontata de mine ...completa 100%
???
Noi nu montam Landi Renzo pe Golf.
Noi nu montam Landi Renzo pe Golf.
un pret estimativ puteti sa imi dati
va multumesc
Pretul este in functie de mai multe probleme: starea instalatiei, daca inlocuim ceva la ea, tipul masinii....etc. In general este intre 400-600lei.
Pretul este in functie de mai multe probleme: starea instalatiei, daca inlocuim ceva la ea, tipul masinii....etc. In general este intre 400-600lei.
k multumesc
Salut. Am si eu un BMW 318i din 94, benzina, si vreau sa pun gpl pe el. Cam cat ar costa chestia asta?
Trebuie verificata masina si starea motorului. Nu pot sa-ti spun fara sa o vedem! In principiu ar merge o instalatie clasica, dar BMW-ul este o masina pretentioasa.
GPL Forum - Nordservice → Diverse → montaj gpl