Topic: nu merge instalatia
buna seara,va deranjez in legatura cu skoda mea de 1,6 cu instalatie gpl tomaseto,montata din pacate la oradea la cei de la Gazequip ,asadar am incercat sa fac o auto calibrare dar cand e la jumate calibrarea motorul tremura,se opreste si imi apare eroarea urmatoare;collector pressure 0,63 is not correct,continue?
daca dau yes imi apare urmatoarea eroare;rpm value 460 is too low,continue? consumul e de 10%,cam mult nu?am fost la cei care mi-au montat-o si m-am saturat ca e degeaba ei sunt habarnisti,instalatia o am montata de 1 luna de zile si uite asa ma tot chinui,nu mai stiu ce sa fac,am vazut pe aici ca mai erau colegi de forum care au patit-o cu cei de la Gazequip oradea,sincer eu trebuie sa fac 70 +70 km de fiecare data cant merg la oradea sa reglez instalatia eu nelocuind in oradea,deci bani cheltui si instalatia nu merge ,ajutati-ma va rog cu ceva sfaturi tehnice,va multumesc ps;am uitat sa scriu ca ,atunci cand trec pe gaz de pe benzina aproape se opreste motorul ,iar in 20%din cazuri chiar se opreste