NordService wrote:same wrote:... Pragul de jos al portbagajului este umpic ridicat, peste roata de rezerva, care nu intra in locasul ei de jos, decat ceva mai mult de jumate. De asta pragul de jos al portbagajului fiind
Este un pic complicat modul detaliat in care povestesti! Nu-ti face probleme, pentru ca butelia se monteaza jos, pe tabla din spatiul rotii de rezerva. Cel mai bine este, sa te duci la service-ul montator la care te hotarasti sa montezi instalatia, si sa se masoare exact spatiul rotii de rezerva, si comanda rezervorului sa se faca de dimensiunile potrivite. Acum se gasesc tot felul de modele de rezervoare. Nu dispera! Te admir pentru hotararea care o ai! Numai bine!
va multumesc mult pt raspuns.
m-am edificat asupra chestiunii legate de portbagaj si marirea lui, era asa cum banuiam. Pot avea un portbagaj mai mare prin a-mi achizitiona o rata mai putiin lata, care inter exact in alveola ei, si astfel plafonul de jos se poate cobora cu cel putin 10 cm. Dar daca ei vreau sa-mi pun (neaparat!) gpl, atunci nu am cum sa am si una si alta, deci portbagajul va ramane la fel ca acum, unul destul de ridicat, si deci mai putin inalt (2 trolere si nimic peste mai mult; la cum arata focusul din afara la spate, coomparativ cu golful sau alte hatchback-uri, portabajul este nebanuit de mic)
acum intrebare pt admin: va rog sa-mi recomandati ce instalatie considerati ca este mai buna, intre cele 3-4 existente pe piata (cam italienesti toate, nu?) , sau eventual care ar fi mai buna pt ford focusul meu, de 1600 cm, 2005.
am un domn cu care am vorbit deja. Sau altfel spus si intrebat, instalatiile de aici vi se par ok ?
http://www.instalatiigplauto.ro/index.html
Cu ce pare ca lucreaza el? Eu l-as suna in seara asta, dar este cum tarziu. Ar fi ok daca opta pt ceva de aici?
va mutumesc inca o data, sanatate, Doamne ajuta !