1

Topic: Instalatie GPL pe Renault Megane

As vrea si eu sa montez o instalatie Stag 200 pe un Megane Sedan din 2007 de 82KW, dar vreau butelie in locul rotii de rezerva. Am inteles ca este nevoie de ramforsari speciale pt butelie pt ca sub roata de rezerva este platic si nu metal. Astfel la omologare se intampina probleme. Cat ar costa la dumneavoastra o instalatie completa cu butelie in locul rotii de rezerva de peste 50 de litri? Gura de umplere as vrea sa fie pusa ca in poza alaturata
http://www.ecokraftbest.ro/images/modul … 110622.JPG

2

Re: Instalatie GPL pe Renault Megane

Merge montata si aceasta instalatie, iar rezervorul toroidal noi il fixam in spuma poliuretanica, in asa fel incat nu mai sunt necesare alte ramforsari speciale. In ce priveste capacitatea lui, nu mai stiu sigur daca spatiul alocat rotii permite ca dimensiune, un litraj mai mare. Oricum, noi il alegem pe cel care intra fest, sa se poata fixa cu usurinta numai cu spuma. Costul pentru aceasta instalatie, cu toroidal, este de 2700,00lei. Gura de umplere oricum o montam cat se poate de mascat, iar daca  spatiul ramas la busonul de benzina ne permite, acolo este si prima noastra optiune (comutatorul si gura de alimentare, le montam tinand cont de dorinta clientului, dar si de normele obligatorii ale RAR-ului).