1

Topic: Instalatie gpl ROMANO

Buna ziua.Am un Opel astra G pe benzina din 2001, 1.6 16V , euro 4, motor de 101 cp, 74 KW, cod motor Z16XE si doresc sa imi montez o instalatie de gaz ROMANO .Ati auzit ceva despre ea ? M-ar ajuta mult daca imi puteti da o parere despre aceasta instalatie.
Va multumesc anticipat pentru ajutor.

2

Re: Instalatie gpl ROMANO

Buna Tomi! Instalatia Romano, este o instalatie foarte buna, cu conditia sa fie cea secventiala (RIS), cea clasica nu merge pe tipul asta de motor. In tara noastra, o singura firma este autorizata sa monteze acest tip de instalatie, prin Timisoara, daca nu ma insel.

3

Multumesc pentru raspuns.Intr-adevar instalatia nu este potrivita pentru masina mea,iar domnul din Timisoara care este autorizat sa monteze asemenea instalatii mi-a recomandat instalatia gpl ZENIT la un pret de 3000 lei.Mi-a spus ca injectoarele de ZENIT sunt garantate pentru 100.000 km de fabrica si sunt mai bune decat cele TOMASETTO.Nu prea stiu ce sa cred eu asi fi optat pentru TOMASETTO STAG 300 (pret 2500 lei).Ce sfat imi pute-ti da in legatura cu cele doua instalatii?

4

Noi am montat chiar si Tomasetto STAG 200, pe Astra de 1,6, si a mers foarte bine. Cu atat mai buna este STAG 300. Dupa parerea mea nu are rost sa dai atat pe un Zenit.  La banii astia pui un BRC, care e excelenta. Noi nu am montat Zenit si nu stiu exact ce soft are si cum functioneaza, ce performante are. Din cate stiu e produsa in Ucraina, dar ma mai interesez, daca vrei, si-ti spun. Dar....nu cred ca merita.

5

Multumesc mult pentru ajutor.Raman la Tomasetto stag 300.
O dupa-masa placuta tuturor.

6

Cu placere si ....Toate cele bune!