1

Topic: Problema CIELO 2004 cu GPL din fabrica

Salut,

Am un Cielo din 2004 cu GPL Lovato din fabrica. Am o problema la cablul de kilometraj prin faptul ca pinionul din cutie nu mai roteste tot angrenajul pana la ceasurile din bord. Nu stiu daca acest lucru are legatura cu faptul ca pe gaz, cand merg cu masina scoasa din viteza sau cand franez si relantiul scade sub 7-800 de ture si cateodata se opreste.

Daca are cineva o idee sau un sfat as fi foarte recunoscator.

2

Re: Problema CIELO 2004 cu GPL din fabrica

bubu_niko wrote:

Salut,

Am un Cielo din 2004 cu GPL Lovato din fabrica. Am o problema la cablul de kilometraj prin faptul ca pinionul din cutie nu mai roteste tot angrenajul pana la ceasurile din bord. Nu stiu daca acest lucru are legatura cu faptul ca pe gaz, cand merg cu masina scoasa din viteza sau cand franez si relantiul scade sub 7-800 de ture si cateodata se opreste.

Daca are cineva o idee sau un sfat as fi foarte recunoscator.

Salut
Kilometrajul nu are nici o treaba cu Gpl ...in legatura cu relantiul curata: iac,egr,clapeta acceleratie ...reglaj gpl ...

3

La iesirea cablului din cutie este interpus senzorul VSS. Daca el nu mai sesizeaza deplasare apare fenomenul descris dar cu o completare : se manifesta si la mersul pe benzina. Este experienta personala (diferenta a fost ca VSS-ul era defect si nu furniza semnal ; masina era la 5000 Km, in garantie).

4

Are dreptate SMV: daca ai probleme cu senzorul de turatie de la masina, poate influenta mersul pe gpl.