1 (edited by kiki1 2012-09-06 21:16:53)

Topic: SFAT ACHIZITIE INSTALATIE GPL SECVENTIALA

Va salut! Intentionez sa montez o instalatie GPL secventiala pe un NISSAN PRIMERA P12 , motor 1.8. Intrebarea mea este daca exista instalatie tomasseto care sa comunice cu sondele lambda in vederea dozarii amestecului sau daca exista instalatii gpl care fac acest lucru.

De asemenea as vrea niste referinte despre instalatia Milano.Cat de fiabile sunt , daca au probleme in general si daca la calitate difera mult de instalatiile tomasseto.

2

Re: SFAT ACHIZITIE INSTALATIE GPL SECVENTIALA

adica in bucla inchisa

exista, stag 300 premium obd

3

instalatiile Tomasetto sunt net superioare fata de Milano
dar daca ai bani poti pune BRC

4

kiki1 wrote:

.... Intentionez sa montez o instalatie GPL secventiala pe un NISSAN PRIMERA P12 , motor 1.8. Intrebarea mea este daca exista instalatie tomasseto care sa comunice cu sondele lambda in vederea dozarii amestecului sau daca exista instalatii gpl care fac acest lucru........

Toate instalatiile secventiale tin cont de toti senzorii si sondele masinii, atata timp cat ele lucreaza asistate de calculatorul masinii. Calculatorul masinii este cel care dicteaza instalatiei de gaz: timpi de injectie, amestec, harta de functionare, etc.

5

am un prieten cu o skoda 1.6 motor blf
am inteles ca ii trebuie o instalatie de gaz mai speciala?
am intrebat si la skoda si mi-au spus ca doar landi renzo merge
e adevarat

6

maro wrote:

e adevarat

Cine a spus treaba asta, nu are habar ...a spus din auzite ...

7

bun si atunci ce fel de instalatie trebuie sa monteze pe masina?

8

Recomand chiar Landi Renzo,secventiala.

9

maro wrote:

......am intrebat si la skoda si mi-au spus ca doar landi renzo merge
e adevarat

Depinde de anul fabricatiei! Daca este fabricatie dupa 2007, noi am montat numai BRC.

10

este din 2010

11

salut
nu am mai primit nici un raspus cu skoda mea
pana la urma eu as dori sa ii pun un landi renzo

12

daca ai bani pune BRC !

13

de ce zici tu sa pun brc?

14

maro wrote:

salut
nu am mai primit nici un raspus cu skoda mea
pana la urma eu as dori sa ii pun un landi renzo

Pune-i, ca e masina ta si faci ce vrei! Dar....am o nedumerire: skoda asta, intr-un alt post, era a unui prieten: 

2012-10-05 13:42:40
Re: SFAT ACHIZITIE INSTALATIE GPL SECVENTIALA (12 replies, posted in Instalatii GPL - Benzina)

e adevarat  "

Ai cumparat-o intre timp?

In plus, vad ca esti foarte hotarat sa convingi pe toata lumea (am numarat 15 posturi in tot atatea topicuri), ca singura instalatie care exista este Landi Renzo. Este o instalatie buna, intr-adevar dar, totusi, ...daca se monteaza pe Logan in fabrica, nu inseamna ca este CEA MAI BUNA! Au mai aparut si altele.

15

Buna ziua. Am o skoda octavia 2 din 2007 motor 1.4 benzina si as dori sa stiu ce tip de instalatie pe gpl merge ,care arfi consumul.si cat ar costa. Multumesc.

16

DITOIU NICOLAE wrote:

Buna ziua. Am o skoda octavia 2 din 2007 motor 1.4 benzina si as dori sa stiu ce tip de instalatie pe gpl merge ,care arfi consumul.si cat ar costa. Multumesc.

Tipul instalatiilor si pretul lor le poti vedea aici: http://www.nordservice.ro/Preturi-insta … pl_1_6.htm . Ca recomandare: Tomasetto sau BRC!

17

Buna seara.As vrea daca se poate sa-mi trimiteti si mie un formular sau o adeverinta pentru a monta o instalatie gpl in rate.Multumesc.

18

DITOIU NICOLAE wrote:

.... pentru a monta o instalatie gpl in rate.Multumesc.

Am uitat sa te intreb ce tip de motor are Octavia, ca astea mai au injectie directa, sau microinjectii si atunci sunt alte preturi.

19

tipul motorului este:1,4 benzina ,59 kw,80 cp,bud din2007.multumesc.

20

Va salut! am si eu o nedumerire vreau sa achizitionez o instalatie gpl pe un golf 4 an 2000 motor 1.6 akl euro 2 mecanicu de la service din Calarasi mi-a propus o instalatie tomaseto stag 200 , eu i-am propus sa imi monteze stag 300 premium sau stag 4 si mi-a spus ca imi ia bani in plus de pomana ca nu ma ajuta cu nimic , Vreau sa stiu daca chiar nu e nici o diferenta si daca chiar nu se merita bani in plus. Va multumesc !

21

DITOIU NICOLAE wrote:

tipul motorului este:1,4 benzina ,59 kw,80 cp,bud din2007.multumesc.

Atunci e o instalatie secventiala. Preturile le-ai vazut. Adeverinta se ia de la un magazin care lucreaza cu Garanti Bank, sau de la banca.

22

sorinkaiaccanoe wrote:

.... si mi-a spus ca imi ia bani in plus de pomana ca nu ma ajuta cu nimic ....

Da, are dreptate! Pentru tipul tau de motor, STAG-ul 300 nu face nimic in plus. Aceasta instalatie se monteaza pe motoare mai sofisticate, sau care sunt in 6-8 cilindri.