1

Topic: instalatie gpl pe mazda rx 8

as vrea si eu sa stiu daca se poate monta instalatie gpl pe mazda rx 8 la dumneavoastra in service si un pret informativ daca se poate,dupa cum stiti rx 8 are motor rotativ (wankel) si mananca destul de mult pt un motor de 1.3 in jur de 20 in oras .
va multumesc

2

Re: instalatie gpl pe mazda rx 8

Mi-ar fi de ajutor daca as sti tipul motorului. smile

3

codu motorului este se17  si este cel de 231 cp (170kw), multumesc mult.

4

daca ati reusi sa puneti instalatie gpl pe rx8 ati fii singurii din romania ,in toata lumea sunt decat cateva sute de rx 8 cu gpl asa ca ati face o publicitate buna nord service-lui as scrie pe toate forumurile auto .va multumesc

5

multumesc pt raspunsul dat ,trebuia sa ma astept la asa ceva odata ce m-ati intrbat de tipul motorului la o mazda rx8.
nu cred ca este greu sa raspundeti la o intrebare foarte simpla puteti sau nu , oricum chiar daca ati zice ca da nu as mai avea incredere .
la revedere

6

Domnu' @purece

presupun ca glumesti - nu uita ca e un site benevol;

nu uita ca administratorul site-ului, un om destul de amabil, nu sta numai in fata calculatorului si raspunde in limita timpului disponibil

noi am primit raspunsuri destul de utile aici

in alta ordine de idei, daca erai asa de nerabdator dadeai si tu un telefon direct la firma... vezi ca poti accesa site-ul lor, unde ai numere de telefon...etc

adica, hai sa respectam putin eforturile unora, care nu se rezuma numai la comert

7

purece wrote:

....nu cred ca este greu sa raspundeti la o intrebare foarte simpla puteti sau nu , oricum chiar daca ati zice ca da nu as mai avea incredere ....

Nu e greu de raspuns dar, trebuie timp, si mai ales, trebuie sa ma interesez ce raspund. Raspunsul este ca da, se monteaza si pe acest tip de masina, dar, ....nu montam la oameni suparaciosi. Asa ca .....si daca ne rogi ....nu-ti mai montam!!!!

8

Totalsender wrote:

.....adica, hai sa respectam putin eforturile unora, care nu se rezuma numai la comert

Multumesc mult!!!