1

Topic: Zgomot injectoare GLP

Buna seara . Sunt posesorull unui Opel Astra G 1.6 16V din 2001 si mi-am montat o instalatie GPL secventiala Tomasetto Stag 200 acum vreo 2 ani si ceva . Am facut cam 50.000 Km . Acum 3000-4000 de Km am facut revizia la GPL unde mi-au schimbat filtrul si inca ceva pe acolo . De vreo cateva zile am observat ca se aude un zgomot dubios de la injectoare . Stiu ca ar trebui sa

2

Re: Zgomot injectoare GLP

Stiu ca ar trebui sa se auda 'un mic tacanit' dar zgomotul seamana acum cu niste tacheti care bat puternic , sau mai degraba e un zgomot de motor diesel mic . Am mai citit pe forumuri si se zvoneste ca daca injectoarele incep sa faca zgomot ar fi pe duca .

3

Masina merge bine , e in parametrii , trage bine chiar daca o urc in turatii , problema care ma ingrijoreaza este zgomotul ce se aude destul de puternic . Daca problema ar fi injectoarele, am observat ca ar fi exorbitant de scumpe ( aproximativ 250 euro cupla cu 4 ) .  Doresc sa stiu cum as putea remedia problema, iar daca chiar sunt injectoarele de vina si au "imbatranit" as dori sa stiu daca le pot repara sau schimba separat la un pret mai rezonabil . Astept un raspuns "linistitor" daca se poate si va multumesc anticipat .

4

Am rezolvat problema  ...

5

Ai schimbat rampa?

6

ce tari sunt unii smile )
cand au probleme intreaba imediat dar cand le rezolva gata numai posteaza cum au remediat ca sa ajute si pe altii.
rusinica rusinica rusinicaaaaaaa

7

Acum nu stiu cit de tare se aude la tine...Eu am o instalatie Landi Renzo montata tot pe un opel astra clasic 1.4  si intr-adevar se aude un tacanit ca de culbutori atunci cind trece pe GPL...dar asa a facut de noua...Numai bine!

8

dumi71 wrote:

...Eu am o instalatie Landi Renzo montata tot pe un opel astra clasic 1.4  si intr-adevar se aude un tacanit ca de culbutori atunci cind trece pe GPL....

Este specific rampei de Landi Renzo. Se aude din ce in ce mai tare, pe masura ce se uzeaza garnitura de la pistonase.

9

salut si as vrea sa imi pun tot un landi renzo pe o skoda 1.6
poti sa imi spui mai multe despre aceasta instalatie pentru ca baietii de aici mi-au spus ca au montat numai brc

10

Pai ce as putea sa-ti spun? Eu o am montata pe un Opel Astra Clasic 1.4 Twimport,90 CP, 2008 an fabricatie.Am montat instalatia la reprezentanta Landi Renzo din Ploiesti,pe str Targovistei.
Cum m-am hotarat pe Landi Renzo?Am tot cautat pe net si intrebat taximetristii...Mare parte aveau Tomasetto sau Milano...Din cand in cand trebuiau sa treaca pe la reglaje...Tot o parte din ei au zis sa pun Landi Renzo...si nu-mi pare rau de alegerea facuta...Merge impecabil,aproximativ acelasi consum pe gaz ca si pe benzina,acum depinde si de stilul fiecaruia de mers.
Singura nedumerire am avut-o la faptul ca din cand in cand mi se aprinde in bord indicatorul acela galben de sonda lamda...Am inteles ca este o chestie generala la cei cu gaz...In rest masina trage neasteptat de bine,practic nu se cunoaste atunci cind trece de la benzina la gaz.

11

mersi de informatie
in cazul in care cei din craiova nu pot sa imi monteze landi cred ca o sa merg la ploiesti
ai idee se face prigramare sau ceva sau pot sa ma duc direct acolo?

12

Din cite stiu eu ,cel mai bine e cu programare.Totusi nu ai spus din ce oras esti...Sau sana macar,sa fi sigur,sa nu bati drumul degeaba.Numai bine!

13

salut sunt din craiova
poti sa imi dai numarul de telefon al baietilor care ti-au montat tie landi renzo?
vreau sa ii sun sa imi dea mai multe informatii despre aceasta instalatie

14

Imi pare rau ca am raspuns asa tirziu,uite aici Nr tel reprezentanta ploiesti:0723995123.Numai bine.

15

Buna ziua! legat de injectoare as avea nevoie de o lamurire. mi-am luat o masina second cu instalatie gpl BRC secventiala si am fost la service gpl sa fac revizia. mi-au facut diagnostic si mi-au zis ca merge in 3 pistoane din cauza unui injector defect. sfatul lor a fost sa-mi schimb toata instalatia de gaz( mi-au facut si o reducere) pentru ca daca schimb doar injectorul defect celelalte se vor strica curand. mentionez ca masina are instalatia din 2006. ce sa fac sa-mi schimb toata instalatia sau doar injectorul? multumesc

16

schimba doar rampa de injectoare

17

blackshaddow wrote:

schimba doar rampa de injectoare

deci nu e indicat sa schimb doar un injector...