1 (edited by utilizator83 2012-11-01 00:53:57)

Topic: INSTALATIE GPL MILANO

Buna ziua, am o problema cu o instalatie Milano montata pe un renault laguna 2001,knd motorul e rece merge perfect ca si pe benzina in schimb cand motorul este cald devine puturoasa si apas in zadar pedala de acceleratie pentru k mai mult de 40km/h nu pot atinge.daca aveti idee ce pot face va rog sa imi dati un sfat.precizez ca nu am acces la un computer in zona in care ma aflu cu soft pentru milano.va multumesc!

2

Re: INSTALATIE GPL MILANO

milano pe laguna, eu am laguna 1 motor 18 16v, imi face draci de imi vine sa dau instalatia jos. daca vrei sa vorbim despre cate probleme apar la ele iti las numarul de tel. 0762674256

3

adresa de mail nu mi-o poti da?nu sunt in tara.multumesc!

4

sweet_scorpion_love_cats

5

totusi asteptam un raspuns
de la administrator .....

6

utilizator83 wrote:

Buna ziua, am o problema cu o instalatie Milano montata pe un renault laguna 2001......

Trebuie facuta o revizie la instalatie, curatata electrovalva, schimbate filtrele si resoftata.

7 (edited by utilizator83 2012-11-14 23:55:30)

am mers azi la mecanic si am descoperit ca am un injector dus,aici in Belgia nu gasesc service gpl care sa detina softul pentru milano,ei spun ca aceasta instalatie nu e de departe printre cele mai bune,avand in vedere si diferenta de pret intre ce se monteaza la noi si modul de montare,pretul aici ajungand undeva pe la 2000 de euro pentru o instalatie RBC...Aveti idee domnule administrator de unde as putea face rost de un soft pentru instalatia gpl Milano?multumesc!

8

Daca este vorba de reparat (schimbat injector defect), nu e nevoie de resoftarea instalatiei. Este acelasi lucru ca si reparatia masinii: nu o resoftezi daca schimbi ce e defect.