1

Topic: problema butelie

va salut.este normal ca atunci cind butelia este goala sa se miste putitorul astfel incat sa loveasca in pereti buteliei?butelia este normala de 55 litri instalatia tomasetto;cind a-m facut plinul au intrat 36 litri de gaz in butelie fata de 44 litri cat trebuia sa intre normal (80%din capacitate) .va multumesc!

2

Re: problema butelie

si la mine se aude un zgomot in ea parca loveste undeva fier pe fier sau parca ar fi ceva in butelie..... insa nu am fost atent daca face cand e goala sau plina. sunt momente cand se aude acel zgomot

3

toby 28 wrote:

....este normal ca atunci cind butelia este goala sa se miste putitorul astfel incat sa loveasca in pereti buteliei?....

Toby 28, crezi ca era necesar sa mai deschizi un topic separat pentru subiectul asta, care a mai fost discutat in alt topic?

4

buna sera. cind am deschis acest topic am facut-o datorita faptului ca nu l-am gasit pe cel vechi cu toate ca l-am cautat,dar cred ca mai important ar fi fost sa raspundeti la intrebarea mea decat sa ma atentionati ca am deschis alt topic.va multumesc.

5

Tocmai asta era ideea: se deschid topic-uri multe si tot voua, utilizatorilor, va este greu sa gasiti ceea ce va intereseaza.
Iti multumesc si eu pentru intelegere!