1

Topic: problema indicare leduri

Buna ziua! Am pus vineri la dvs o instalatie BRC secventiala si dupa ce am facut prinul la gaz (aprox 36-37litri) si am mers 187 de km pe gaz facuti numai in oras nu mi s-a stins nici macar 1led verde la gaz.Ce problema ar fi?
shi as mai avea o intrebare.Daca instalatia este BRC pe comutator nu ar trebui sa scrie BRC? pentru ca la mine scrie GPL in loc de BRC.Va multumesc si astept un raspuns!

2

Re: problema indicare leduri

Marius31 wrote:

.... nu mi s-a stins nici macar 1led verde la gaz.Ce problema ar fi? ....

.la rezervoarele toroidale indica anapoda.la mine cand sunt 4 leduri  cand 2 cand 1.Acum de ceva timp nu mai clipeste cand sunt sub 10 litri .Rezervoarele alea rotunde nu au fost gandite cum trebuie.Nu au separatorul ala

3

multumesc de raspuns.Pai si ce ar trebui facut ca sa stii cat gaz ai in rezervor?

4

Marius31 wrote:

..... Am pus vineri la dvs o instalatie BRC secventiala ....

Ne pare rau dar, noi nu am montat vineri niciun BRC, numai Tomasetto. Sigur la noi?

5

rrrr wrote:

....Acum de ceva timp nu mai clipeste cand sunt sub 10 litri .....

Nu atunci trebuie sa clipeasca! Ledul clipeste cand trece pe benzina.

6

Sigur la dvs. Am avut programare la 8:30 si la 1 am luat masina.Am un Chevrolet Lacetti albastru inchis.Nu sunteti langa Termo in aceeasi curte cu hyundai?

7

Marius31 wrote:

.....Nu sunteti langa Termo in aceeasi curte cu hyundai?

Nu! Noi suntem pe straduta langa reprezentanta Hyundai. Ei monteaza de 5 luni si noi de 11 ani! smile

8

Imi cer scuze ca v.am confundat.Eu credeam ca exista doar un singur service acolo care monteaza instalatii gpl.E clar daca monteza de 5luni o sa le fac ceva vizite.:) Dar in privinta ledurilor credeti ca isi revin singure avand in vedere ca este doar primul plin facut sau trebuie facut altceva?multumesc

9

NordService wrote:
rrrr wrote:

....Acum de ceva timp nu mai clipeste cand sunt sub 10 litri .....

Nu atunci trebuie sa clipeasca! Ledul clipeste cand trece pe benzina.

nu ai inteles.la mine clipeste cand mai sunt undeva sub 10 litrii cand nu mai e gaz e un led care se face rosu.eu am butonul ala rotund tip brc.Asa a facut de cand am pus-o

10

OK!

11 (edited by tudost02 2015-06-07 21:05:50)

Buna ziua dragi gplisti! Eu unul mi-am scos plutitorul de tot. Acum intra gaz litru/litru si am autonomie f. buna. Vara nu fac plinul pana in buza decat daca plec la drum intins, iar iarna se poate umple ochi, fara grija. Nu va recomand sa faceti asta, eu am facut-o deoarece am nevoie de autonomie mai mare. De aratat, comutatoru nu arata corect nici cu plutitorul montat, asa ca e totuna. Mi se pare ca si consumul e mai bun ca inainte, am mers cu 160 lei 490 km - 95% pe oras. Masina-Renault Laguna 1-1.6-16v. Rezervor-Step de 56l