Re: ce instalatie de gaz imi recomandati
Mda ... am intrebat si eu ceva acum o saptamana si ceva..si vad ca nici pana acum nici un raspuns.
You are not logged in. Please login or register.
GPL Forum - Nordservice → Diverse → ce instalatie de gaz imi recomandati
Mda ... am intrebat si eu ceva acum o saptamana si ceva..si vad ca nici pana acum nici un raspuns.
.......Ma intereseaza si pe mine o instalatie GPL pentru Seat Leon 1.6 16v . ANUL 2003 , 105 cp, .....
Se poate monta Tomasetto STAG 200 = 2700,00lei cu rez de 40-42lt, sau BRC = 3000,00lei.
Toate instalatiile secventiale se pun in legatura cu calculatorul masinii, dar nu toate calculatoarele masinilor arata consumul pe gaz, sau unele care indica, nu e real ce indica.
M-ai derutat: esti "Cristian", sau "Cristian07"?
Buna ziua!
Am un Renault Laguna 1 din '96, motor tip F3R capacitate 1998 cu 8 valve, benzina desigur. Vreau sa imi rocomandati ce model de instalatie este compatibil cu acest motor, de asemenea dorect butelie turoidala si de o capacitate ceva mai mare deoarece motorul fiind gurmand imi trebuie ceva litrii mai multi.
Multumesc!
Buna ziua, pentru un Chrysler PT Cruiser, 2.0 din 2001 cu 141CP s a mai montat? Daca da, ce se potriveste si cat ar costa? Va multumesc.
Cristian wrote:.......Ma intereseaza si pe mine o instalatie GPL pentru Seat Leon 1.6 16v . ANUL 2003 , 105 cp, .....
Se poate monta Tomasetto STAG 200 = 2700,00lei cu rez de 40-42lt, sau BRC = 3000,00lei.
Toate instalatiile secventiale se pun in legatura cu calculatorul masinii, dar nu toate calculatoarele masinilor arata consumul pe gaz, sau unele care indica, nu e real ce indica.
M-ai derutat: esti "Cristian", sau "Cristian07"?
Acelasi :d Doar ca prima data nu eram inregistrat cand am postat.
Si din ce stii tu, este vreo diferenta intre cele doua ? Sau doar diferenta de marca ?
Ce modele de instalatie GPL imi recomandati pt Honda CR-V cu rezervor toroidal ??
an fabricatie 2009 // Benzina // cilindree 1997 cm3 // putere 110 kw/6200rpm // tractiune integrala // cutie automata // CO2: 195 g/km
Care este volumul maxim de rezervor toroidal care intra in locul rotii de rezerva?? Roata de rezerva este model mic folosit doar in caz de avarie.
Vad ca dumneavoastra inclinati mai mult spre BRC. Eu nu sunt hotarat la care sa ma opresc BRC sau Landi Renzo. Despre amandoi am citit cuvinte frumoase.
Deci as aprecia dc puteti sa-mi sugerati modelul de BRC si modelul de Landi Renzo si preturile pt cele doua.
O zi buna
Dimensiunile spatiului rotii de rezerva este diam 740mmm si adancime 150mm.
Se gasesc rezervoare toroidale care sa se incadreze in spatiul asta??
.....Am un Renault Laguna 1 din '96, motor tip F3R capacitate 1998 cu 8 valve, ....
Merge montata o instalatie clasica, dar trebuie sa stiu daca injectia este multipunct sau monopunct.
Ce modele de instalatie GPL imi recomandati pt Honda CR-V cu rezervor toroidal ??.....
Noi am montat numai BRC pe acest tip de masina, pentru ca softul ne permite sa facem niste reglaje personalizate, care sunt necesare datorita configuratiei motorului. Ca butelie toroidala, am montat un interior de 54lt, cu dimensiunile :180/720.
.....Si din ce stii tu, este vreo diferenta intre cele doua ? Sau doar diferenta de marca ?
BRC-ul are componente cu o fiabilitate mai mare si un soft mai evoluat, de ultima generatie, care permite reglaje de finete.
Multumesc pentru raspuns si sfat care de alfel m-a si convins sa raman pe un BCR. In acelasi timp vreau sa va felicit pentru cultura si vocabularul tehnic folosit. Si pentru k am prins incredere in dumneavoastra sunt binevenite si alte sfaturi: ce model de BRC sa instalez // un pretz aproximativ // sa-mi recomandati un service de montaj in Constanta sau mai indicat ar fi sa trag o fuga pana la buzau?? Craiova este destul de departe. Ma mira faptul ca promovati mai mult BRC cu toate ca nu figurati pe lista de montatori crc group in schimb figurati pe listele de montatori Landi Renzo // Proeco gaz.
..... alte sfaturi: ce model de BRC sa instalez // un pretz aproximativ // sa-mi recomandati un service de montaj in Constanta sau mai indicat ar fi sa trag o fuga pana la buzau??......
Ca model, merge chiar Sequent 24,...sau Plug&Drive. Ca montaj....da o fuga la Buzau!
Numai bine!
Buna ziua. Imi puteti spune ce instalatie se potriveste pe un touran 1.6 fsi.nu stiu cati cai ,ma interesez inainte de a cumpara masina.va multumesc
Masina este din 2004
..... Imi puteti spune ce instalatie se potriveste pe un touran 1.6 fsi......
Depinde ce tip de motor are. Pentru fsi, trebuie sa avem toate datele, complete: capacitate, putere, numar cilindri, tip motor, anul fabricatiei.
Buna ziua si la multi ani pentru 2013!
Pentru o Skoda Octavia 2012, 1,6 102 CP, EURO 5, merge cumva montata o instalatie TOMASETTO Stag 200. Mentionez ca instalatia o am, completa, a fost montata caum cateva luni pe un Loagn EURO 4. Spuneti-mi va rog daca se poate monta pe Skoda si cam cat m-ar costa..
Multumesc anticipat.
Buna ziua si la multi ani pentru 2013!
Pentru o Skoda Octavia 2012, 1,6 102 CP, EURO 5, merge cumva montata o instalatie TOMASETTO Stag 200. ......
LA MULTI ANI SI TIE in 2013, multa sanatate si noroc!
Se poate monta STAG200 pe Octavia, dar trebuie sa stim tipul motorului, sa nu cumva sa fie din cele cu fsi, tsi, etc. Desi, pe motoarele fabricate dupa 2010, importatorul recomanda alte tipuri de Tomasetto.
102cp dintr-o sticla de cola numai vw poate sa scoata. N-are cum sa fie fsi, e de prin 1995 motorul asta, cand avea Radu 18 ani.De ce si-o cumpara lumea vw ma rog, surogat. n-am sa inteleg niciodata. Si niciodata inseamna multa vreme.
Radu1977 wrote:Buna ziua si la multi ani pentru 2013!
Pentru o Skoda Octavia 2012, 1,6 102 CP, EURO 5, merge cumva montata o instalatie TOMASETTO Stag 200. ......LA MULTI ANI SI TIE in 2013, multa sanatate si noroc!
Se poate monta STAG200 pe Octavia, dar trebuie sa stim tipul motorului, sa nu cumva sa fie din cele cu fsi, tsi, etc. Desi, pe motoarele fabricate dupa 2010, importatorul recomanda alte tipuri de Tomasetto.
Multumesc mult de raspuns. Este vorba de anticul motor 1,6 102 CP, care a fost pe rand E3, E4 si acum mai nou E5. Motor aspirat. Tipul de motor este BSE. Am gasit pe net si un tutorial, adevarat pentru Landirenzo (http://www.autogasassistenza.it/greenau … _G_001.pdf),
Marea mea problema este daca TOMASETTO Stag 200 este compatibila cu Euro5. Cu ce difera, din punct de vedere al instalatiei GPL, normativul de poluare Euro? Sa difere oare setarile fata de Euro4?
Multumesc mult pentru timpul acordat.
102cp dintr-o sticla de cola numai vw poate sa scoata. N-are cum sa fie fsi, e de prin 1995 motorul asta, cand avea Radu 18 ani.De ce si-o cumpara lumea vw ma rog, surogat. n-am sa inteleg niciodata. Si niciodata inseamna multa vreme.
Salut Mihai,
Asa e, ai mare dreptate referitor la motor cat si la varsta mea..
On topic..
De ce Skoda si nu vw? Argumentul de baza este pretul, ne referim la masini noi si nu second. Am mai avut o inca doua Skoda, o antica Felicia si o Octavia 1, deci am si un argument oarecum sentimental.
Asta cu Skoda in loc de vw se poate extrapola si la logan versul renault, daca vrem sa discutam cu pro si contra. Si acum nu ca sunt nationalist dar niciodata nu va fi la fel de fiabil un renault clio vs dacia logan..
parerea mea.
scuze de off-topicuri
Salutare ! Pentru Zafira cod motor Z16XE ce imi recomandati ? Mentionez ca rezervorul trebuie montat in ext. masinii si imi doresc sa fie cat mai mare . Multumesc frumos.
..... Pentru Zafira cod motor Z16XE ce imi recomandati ?....
Tomasetto STAG200 s-a adaptat foarte bine pe acest tip de motor. Rezervorul toroidal de exterior nu cred ca merge mai mare de 42lt, din ce stiu eu.
ce instalatie gpl (firma si model) imi recomandati pentru un hyundai accent 2007, motor 1,4 G4EE, 71kw. rezervor toroidal cat mai mare. si daca se poate un pret aproximativ.
va multumesc
O instalatie pentru Golf 3 2000 cm 16 V , 1994, tip motor ABF , 110kw , rezervor toroidal , costuri totale ?
Multumesc
Buna ziua! Ce instalatie imi recomandati pentru un Ford Mondeo din 2005 1.8 benzina 81kw??multumesc!
GPL Forum - Nordservice → Diverse → ce instalatie de gaz imi recomandati