1

Topic: stag 300 - 6 ISA 2

Buna ziua.
Am o masina cu Stag200, 4 cilindri, si mai am una in 6 cilindri pe care vreau sa pun GPL, marca masinii nu cred ca e relevanta. Instalatia (stag300-6, isa2) mi-am adus-o din Polonia, impreuna cu interfata, filtre de rezerva, si alte prostii. Ma intereseaza un lucru anume: cum este facuta legatura intre computerul masinii si cel de GPL?
Mai precis, cand stiu injectoarele de benzina sa nu mai bage combustibil in acelasi timp cu cele de GPL?
Multumesc.

2

Re: stag 300 - 6 ISA 2

Si inca ceva.
Cati metri de conducta de cupru am nevoie, cu aproximatie, de la butelie pana la vaporizator?
Aceeasi chestie pentru furtunul de gpl de la vaporizator la injectoare...
Trebuie sa primesc si furtunele si conductele, dar nu stiu cati metri sa iau, sa-mi ajunga... oricum o sa iau 1-2 metri in plus, dar nu imi dau seama cam cat ar trebui.

3

pyu wrote:

.....Cati metri de conducta de cupru am nevoie, cu aproximatie, de la butelie pana la vaporizator?.....

Pai daca marca masinii nu conteaza....de unde sa stim cati m iti trebuie? Masoara si tu masina cu o ruleta si vezi cat iti trebuie!

4

Am comandat 6 metri, mai bine sa ramana decat sa nu ajunga.
Masina este un Bmw e36, motor 2.5 benzina.
Am mai avut un topic cu toate detaliile despre masina, dar mi-a disparut si topicul si userul cred ca a fost sters, a trebuie sa-mi fac un cont nou, nu stiu ce s-a intamplat. Si in plus, am mai de mult cont aici, am mai avut postari, pentru ca am mai avut o masina cu GPL smile

5

Cu ce user ai fost inregistrat? Daca ai cerut sfaturi sa te invat sa faci prostii.....eu nu fac asa ceva. Pentru asta sunt alte forumuri.

6

Acelasi user.
La ce te referi, ce prostii, ca nu inteleg?
Ultimul post cu vechiul user era ca vroiam sa cumpar o instalatie, din alta tara, am pus si linkul cu produsul, am cerut un sfat, daca e buna sau nu instalatia si ceream informatii despre montaj.
Daca am facut o greseala, consider ca era suficient stergerea postului, si o atentioare si imi dadeam seama ca am gresit si ce am gresit. In plus mai aveam topicuri mai vechi, unde pastram diferite informatii, nu mai am cum sa dau de ele.

7

Imi cer scuze pentru stergerea postului dar, nu sunt de vina nici eu, nici tu. In ultimul timp, forumul este asaltat de spammeri, iar blocarea sau stergerea lor se face de catre site. Nu stiu nici eu ce parametrii se folosesc. Din partea mea, eu doar incerc sa fac putina ordine in topicuri, in asa fel incat sa va fie si voua mai usor de cautat ceea ce va intereseaza. In acest caz, mut topicurile la sectiunea "Diverse", nu le sterg. Daca vrei sa cauti topicurile care te intereseaza, intra pe INDEX in partea din stanga sus a paginii, sau, eventual, folosesti functia "search". Te mai astept!

8

Nu e nici o problema, ma bucur ca nu am gresit cu nimic in postul ala smile
Deocamdata ma preocupa un pret pentru montaj, masina este un bmw e36 323i, motor 6 cilindri, 2.5 litri benzina.

9

Noi nu montam decat instalatii nou-noute, cu acte in regula.

10

Instalatia e noua, in afara de butelie, care e valabila pana in 2016....

Apropo, unde se gasesc teuri metalice (cupru) 20-20-16?
Nu vreau din alea din plastic, la cealalta masina mi-a crapat unul acu ceva vreme...
Vreau sa iau ceva de calitate...

11

pyu wrote:

Instalatia e noua, in afara de butelie, care e valabila pana in 2016......

Pai asta inseamna ca e noua? T-uri gasesti la orice service montator. Si noi avem.