1

Topic: Oferta GPL

Salutare.

Am auzit de oferta dvs. pentru montarea unei instalatii GPL si am cateva nelamuriri.

Am un Opel Vectra B momentan inmatriculat pe BG, masina o voi inmatricula pe RO , motor 1.6l 8v 75cp, X16SZR , monopunct.

Care este pretul unei instalatii pentru aceast motor ?

Primesc certificat de omologare si garantie in conditiile in care momentan masina este inmatriculata intr-un alt stat ?

Cum functioneaza mai exact oferta dvs. actuala, instalezi acum si ai 110 zile la dispozitie de gandire cum vei achita : rate sau pe loc .

Multumesc anticipat.

2

Re: Oferta GPL

Stig wrote:

.....Cum functioneaza mai exact oferta dvs. actuala, instalezi acum si ai 110 zile la dispozitie de gandire cum vei achita : rate sau pe loc ......

Astea sunt glume de Craciun?  smile)  Unde ai auzit de oferta asta,..... ca ma interesa si pe mine sa-mi cumpar ceva si dupa aia ma mai gandesc (110 zile!!!!) daca o platesc  " pe loc".  smile)

3

Prietene, am gasit un flyer sub stergator altfel nu te intrebam. Incearca sa inveti cum sta treaba referitoare la lucrul cu potentialii clienti. Sanatate.

4

Stig wrote:

Prietene, am gasit un flyer sub stergator altfel nu te intrebam. ......

Incearca sa citesti mai cu atentie, pentru ca ne confunzi. Flyerul nu este al nostru! Din fericire, noi ne respectam si actualii clienti si potentialii clienti, de aceea nu ne-am permite glume proaste cu ei. Nu stiu cine-si mai permite sa investeasca bani si sa-i recupereze dupa 4 luni. Numai faptul asta ar trebui sa te faca sa te gandesti ca ceva nu e in regula. Oricum....imi pare rau daca te-am suparat si-mi cer scuze ca mi-am permis sa glumesc. Sanatate si tie!