1

Topic: O mica lamurire

Buna ziua as avea si eu nevoie de o informatie
In momentul in care instalatia nu baga gaz in rampa de injectoare in stare gazoasa, il baga in stare lichida este cumva din cauza membranelor din plamane ???
Si alta intrebare : Cat ma costa sa schimb si eu rezervorul de gpl , este toroidal de 42 l ,  instalatia este montata din 2002 pe masina si a expirat rezervorul ?/? Instalatie Tartarini secventiala  montata pe Vw bora 1.6 16V

2

Re: O mica lamurire

catalin wrote:

.....In momentul in care instalatia nu baga gaz in rampa de injectoare in stare gazoasa, il baga in stare lichida este cumva din cauza membranelor din plamane ???

Verifica daca se incalzeste reductorul (plamanul). Daca e rece, inseamna ca nu circula apa cum trebuie prin el, si nu are cum sa vaporizeze gazul.

catalin wrote:

Si alta intrebare : Cat ma costa sa schimb si eu rezervorul de gpl , este toroidal de 42 l ,....

Rezervorul toroidal este foarte scump, cumparat separat, cu multisupapa cu tot, acte pentru omologare si cu manopera ajunge in jur de 1000-1200lei.

3

reductorul se incalzeste ... merge pe gaz dar merge in socuri.. adica merge bine dintr-o data parca ii taie alimentarea . iar isi revine si tot asa...la relantii  nu sta deloc, din momentul in care trece pe gaz relantiul nu tine deloc, daca nu o accelerez moare motorul ...ma gandesc ca membranele acelea din plaman sau eu stiu ce, deoarece masina de 3 ani nu merge deloc pe gaz, mai bine zis nu a merge deloc...

4

Buna ziua ..Ma intereseaza daca se poate regla aceasta instalatie la dumneavostra in service ?
Este montata in 2002 , este Tartarini , secventiala, montata pe un vw bora ...Are mufa de conectare la tester, este o mufa alba cum 8 canale ..Multumesc

5

catalin wrote:

...Are mufa de conectare la tester, este o mufa alba cum 8 canale ....

Pot sa-ti spun daca putem sa o reglam doar daca vad mufa. Ar fi bune niste poze, in care sa se vada clar modelul mufei si pozitionarea pinilor din ea.

6 (edited by catalin 2013-02-05 19:44:34)

am sunat la voi la service si mi sa zis ca aveti interfata ,dar nu aveti soft
doamna de a raspuns a zis ca nu puteti umbla la ea. Acum nu stiu ce sa mai cred

Mufa estealba cu 8 gauri
4 sus si 4 jos , sus lipseste chestia de metal din interior.. in mufa intra 7 fire : 3 sus si 4 jos

7

catalin wrote:

am sunat la voi la service si mi sa zis ca aveti interfata ,dar nu aveti soft.....

Nu stiu la ce numar ai sunat, dar iti dau numarul domnului ing. Dan Alexe, cel care se ocupa de aceste reglaje: 0770261700. Din ce stiu eu, avem si soft si interfata. Insa interfata noastra are o mufa de cuplare mai mare decat la unele modele mai vechi de instalatie.

8 (edited by catalin 2013-02-06 00:36:36)

lasa-mi te rog o adresa de email sa iti trimit cateva poze cu instalatia si cu mufa...
ma intors cineva pe dos, instalatia ar fii semi-secventiala..eu unu nu am auzit de asa ceva..

Ps: Cat m-ar costa si pe mine sa schimb calculatorul de gpl si rampa de injectoare ?? Ca sa rezolv odata cu probleme astea