1

Topic: Probleme GPL Matiz

Buna seara,am un Matiz Euro2 din 2003 si am montat pe ea o instalatie secventiala AGC Compact.De cand am montat aceasta instalatie masina imi face probleme pe gaz si anume cand sta la relanti si vreau sa o turez nu se tureaza imediat,da sa moara motorul si apoi se tureaza,in mers cand "bag piciorul " in ea mai intai intrerupe si apoi se tureaza.De la ce sa fie?Mentionez ca nici cei de la service-ul unde am montat-o nu stiu ce are.

2

Re: Probleme GPL Matiz

Ma ajuta si pe mine cineva va rog?

3

adryan82 wrote:

.... anume cand sta la relanti si vreau sa o turez nu se tureaza imediat,da sa moara motorul si apoi se tureaza,in mers cand "bag piciorul " in ea mai intai intrerupe si apoi se tureaza....

Dintr-un motiv anume (pot fi duzele prea mari, sau setarea incorecta) o inneaca in momentul in care se accelereaza brusc. Unde ai montat-o?

4

Sal,
Am un Matiz 2008, cu GPL din fabrică, BRC. Pentru că pe gpl începuse să se încece în mers, sau să oprească de tot în staţionare. Am mers la un service, unde mi-au spus să trebuie să caut o bobină cu miez ptr. gpl şi s-o înlocuiesc. Ştie cineva unde pot găsi aşa ceva?
A...şi mai caut un filtru gpl, ăla mare. P-ăla mai mic l-am schimbat, dar pentru cel mare n-am găsit deloc, aici în Târgovişte.

5 (edited by smv 2015-08-02 09:37:31)

Pt filtru stare gazoasa consulta site-ul Radacini (pt. Nubira).