1 (edited by Stig 2013-03-08 19:18:22)

Topic: Nedumerire

Buna seara, am sunat azi la dvs. si mi s-a spus ca pt o vectra b monopunct euro 2 instalatia costa 1500 de lei cu rezervor cilindric iar cu rezervor toroidal este 1800 de lei.

Nedumerirea mea:

Rezervorul cilindric il primesc ? Caci daca platesc inca 300 de lei pt rezervor toroidal, iar in pretul de 1500 intra rezervorul cilindric nu prea mi se pare normal sa nu-l primesc.

Vreau si eu informatii referitoare la acest aspect si daca primesc o oferta in acest sens care sa nu includa rezervorul cilindric ci toroidal de 57 de l (si aici ma refer la o alta oferta fata de cea de 1850 de lei) .

Multumesc.

P.S. in cazul in care este o "scapare" , am dreptate si imi faceti o oferta pe masura scaparii, voi dorii o programare. In caz contrar ma voi duce la alt service care nu are aceasta scapare. Multumesc.

2

Re: Nedumerire

Stig wrote:

.....P.S. in cazul in care este o "scapare" , .....

Imi pare rau dar, nu este nicio scapare! Tu nu ai inteles : la rezervorul toroidal este DIFERENTA de pret! Intre instalatia cu rez. cilindric si cea cu rez. toroidal. Adica, mai pe intelesul tau, toroidalul costa cu 300 de lei mai mult.

3

Multumesc.

4

Ma bucur ca am lamurit nedumerirea! smile

5

Iata ca sceneta cu palinca si vinul (protagonisti Jan Constantin si Dem Radulescu) nu este o simpla fictiune ci are baze reale !!!
Scuze pt. off topic dar nu m-am putut abtine !

6

Cam asa! smile