Topic: Buton nou
Salut.am tot apasat pe butonul ala care comuta benzina s-au GPl pana i-am tocit scrisul ala grafic de pe el..De unde iau un buton rotund nou pentru instalatia GPL secventiala BRC?Aveti de schimb?
You are not logged in. Please login or register.
GPL Forum - Nordservice → Diverse → Buton nou
Salut.am tot apasat pe butonul ala care comuta benzina s-au GPl pana i-am tocit scrisul ala grafic de pe el..De unde iau un buton rotund nou pentru instalatia GPL secventiala BRC?Aveti de schimb?
Avem, dar......sincer, nu ma asteptam ca tocmai tu...Mediaset, forumist cu vechime, sa-mi deschizi un topic doar pentru intrebarea asta. Apropo, vezi ca dupa 2-3 zile am sa ti-l inchid, sau am sa-l mut la "Diverse".
salut.Nu am intrat niciodata la topicul cu diverse.Abia acum am vazut ca exista.Inainte de a imi mutata topicul la diverseva ro sa imi spuneti cat cat costa butonul ala rotind s-au aveti doar scotch-ul care il acopeera.oricum al meu nu facea buzz daca ramaneam fara gaz..Vreau si eu un pret orientativ .Cand ma apropii sa raman fara gaz si sare la o foraja pe benzina,dupa ce revin al mers linistit mi-am facut prostul obicei sa apas butonul ala sa storc si ultima picatura de gaz.De aia l-am tocit.Mie imi vine greu sa bag gaz de 60 lei odata.prefer sa bag de 30 de lei de doua ori.
Pai daca tu ai tocit fata apasand pe el, ca sa faci si ultima economie, cum crezi ca suporti sa-ti spun cat costa un comutator de secventiala si de BRC (pentru ca nu se aduce numai fata) ?
Buna ziua, ma intereseaza daca pot inlocui butonul de la gpl secventiala milano cu unul de tomaseto secventiala ( s-a defectat si nu am gasit decat tomaseto deocamdata)? Eventual cam cat ar fi unul de milato nou?
....., ma intereseaza daca pot inlocui butonul de la gpl secventiala milano cu unul de tomaseto secventiala ....
Nu se poate inlocui, din pacate! Unul nou, de Milano, fara instalatia electrica, e 150lei.
GPL Forum - Nordservice → Diverse → Buton nou