1

Topic: astra g 1.4 16v gpl consuma si benzina in acelasi timp

Bine v-am gasit !!!Ma numesc iulian si am o problema ca sa zic asa cu instalatia gpl tomasetto stag 200 de la astra mea,problema cu consumul benzinii chiar daca merg pe gaz.Din fericire mai am garantie,masina are 170.000 km si vreo 25 000 km facuti cu gpl,revizii la 10.000 km!!
Dupa nenumarate insistente la service care nu gaseau nici un defect la instalatie ,azi am fost sa-mi explice unde s-a dus un sfert de rezervor de benzina ,asta in regim de autostrada in vreo 180 km de mers  constant de 120km/h si reprise de 140-150 km/h??Mi-au zis ca nu e posibil sa consume amandoua odata si dupa insistente cum spuneu au verificat injectoarele de gpl si mi-au zis ca unu era infundat dar nu de tot si ca calculatorul ar fi adaugat surplus benzina!!!!

E posibil asa ceva????E plauzibila explicatia????
va multumesc!!

2

Re: astra g 1.4 16v gpl consuma si benzina in acelasi timp

nimeni nu stie?

3

Buna, Iulian! Instalatia poate trece pe benzina, atunci cand nu are debitul necesar cand turatia urca peste 3000-3500 (depinde de setare), dar in acest caz, trebuie sa avertizeze sonor si vizual. E posibil sa mai treaca si cand sunt probleme cu senzorii de presiune, sau temperatura, dar sa consume si gaz si benzina in acelasi timp, nu am intalnit pana acum la Tomasetto!

4

multumesc mult pentru raspuns,problema e ca nu am fost anuntat nici sonor nici vizual!!Butonul cu leduri nu s-a oprit niciodata ,doar cand se termina gazu,se aprinde un led rosu,in rest nimic !!Aceasta avertizare Sonora e obligatoriu sa fie,se poate seta sa mearga sau nu?pt ca daca da,sa merg sa-mi activeze functia!!Inca o data multumesc mult pentru raspuns ,cu toate ca nu sunt un client de-al vostru!!A,si de la ultima calibrare parca nu mai coboara acu la benzina,dar inca n-am iesit pe autostrada!!

5

Ca sa te avertizeze sonor, trebuie sa fie facuta legatura la "buzz-ul" comutatorului si bifata optiunea in setare (in soft).