1

Topic: Instalatie GPL Ford Ka Euro 2

Buna ziua!

Doresc sa montez o instalatie GPL pe un Ford Ka din 1997(E2) . Vazand ca exista instalatii pentru E2 am sunat sa ma interesez, insa unde am sunat mi s-a spus ca se poate monta doar instalatie secventiala.

Se poate monta instalatie pentru E2(poate echipa masini cu motoare cu injectie si sonda lambda (EURO 2) sau trebuie obligatoriu instalaie secventiala.

Precizez ca masina are galerie de plastic, debitmetru si este multipunct!

Multumesc!

2 (edited by smv 2013-01-18 16:21:21)

Re: Instalatie GPL Ford Ka Euro 2

Nu ma substitui d-lui administrator dar intuiesc raspunsul. Galeria de admisie fiind de plasic, obligatoriu este nevoie de inst. secventiala. Altfel, vei ramane fara ea la prima detonatie accidentala in admisie, eveniment deloc rar la instalatiile clasice (cu mixer) fara sau cu ELC. Cei pe care i-ai intrebat anterior au raspuns corect.

3

Si tu ai raspuns corect SMV si-ti multumesc! smile

4

Mai este de mentionat ca iti trebuie rezervor toroidal exterior.

5

Mhai wrote:

Mai este de mentionat ca iti trebuie rezervor toroidal exterior.

Ka-ul este prea joasa pentru un rezervor exterior. Distanta intre rezervor si sol trebuie sa fie de cel putin 20cm.

6

Pana la urma am montat, in urma cu 4 luni o instalatie GPL tomasetto stag 200, cu rezervor clasic e 28l.
Dupa montaj masina se comporta foarte rau pe GPL, avand o putere scazuta, neputand sa o accelerez sub 2000 de turatii deoarece se oprea. Am mers la cei ce au montat-o si au facut un reglaj. Din acel moment nu se mai cunostea nicio diferenta intre mersul pe benzina si cel pe GPL. Ma declar foarte multumit de achizitia facuta!

Service montaj: SebyGaz Buzau