1

Topic: Mufe injectoare Landi Renzo Omegas Plus.

Problema este in felul urmator. Am demontat rampa de injectoare GPL (este rampa dintr-o singura bucata) pentru a umbla la clapeta de acceleratie mai lejer. La remontare am constatat ca mufele nu au nicio numerotare pentru pistoane 1,2,3,4 asa ca habar nu am cum sa le pun inapoi. Le-am pus la ghici iar motorul da in nas... le-am mai inversat inca odata intre ele si tot la fel. Am urmarit cablajul acestora pana in calculatorul GPL ... de acolo pleaca spre injectoarele de benzina prin alta mufe alte culori la fire etc... asa ca habar n-am cum au fost initial puse.
   Ceva pareri ?

2

Re: Mufe injectoare Landi Renzo Omegas Plus.

xep wrote:

Problema este in felul urmator. Am demontat rampa de injectoare GPL (este rampa dintr-o singura bucata) pentru a umbla la clapeta de acceleratie mai lejer. La remontare am constatat ca mufele nu au nicio numerotare pentru pistoane 1,2,3,4 asa ca habar nu am cum sa le pun inapoi. Le-am pus la ghici iar motorul da in nas... le-am mai inversat inca odata intre ele si tot la fel. Am urmarit cablajul acestora pana in calculatorul GPL ... de acolo pleaca spre injectoarele de benzina prin alta mufe alte culori la fire etc... asa ca habar n-am cum au fost initial puse.
   Ceva pareri ?

salut,
te uiti ce culoare are mufa de la cil 1 benzina si;
albastru cu galben cil 1gpl
rosu cu portocaliu cil 2gpl
verde cu rosu cil 3gpl
galben cu maro cil 4gpl

3

Eu ma refer strict la mufele de la rampa GPL.
  La injectoarele de benzina sunt 2 mufe pe piston, una pentru injectorul propriu zis de benzina si una care pleaca (sau vine) din calculatorul GPL.
   Deci ordinea la rampa GPL este:
-albastru -galben 1
-rosu - portocaliu 2
-verde -rosu 3
-galben maro 4
  De ce ar trebui sa ma mai uit si la injectoarele de benzina ?

4

xep wrote:

Eu ma refer strict la mufele de la rampa GPL.
  La injectoarele de benzina sunt 2 mufe pe piston, una pentru injectorul propriu zis de benzina si una care pleaca (sau vine) din calculatorul GPL.
   Deci ordinea la rampa GPL este:
-albastru -galben 1
-rosu - portocaliu 2
-verde -rosu 3
-galben maro 4
  De ce ar trebui sa ma mai uit si la injectoarele de benzina ?

salut
albastru este la inj de benzina cil1 si galben la cil 1 gpl
si asa mai departe
daca te uiti la cil de langa distributie o sa vezi culoare albastra la cil 1 benzina

5

Deci nu cred ca vorbim de aceeasi instalatie.
   La injectorul 1 de gaz sunt 2 culori distincte (2 fire) iar injectorul 1 de benzina la fel 2 distincte.