Topic: probleme cu turatia scade sub 500 rpm
Am un Opel Astra F din '94 cu o instalatie Tomasetto STAG 200 Euro2 si de vreo 2 luni nu merge cum trebuie pe GPL imi scade turatia sub 500 de rpm, filtrele au fost schimbate in luna ianuarie, merg cu ea asa dar cand accelerez vreau sa fac o depasire ceva parca se pune in bot sitrebuie sa treaca de 1500 rpm sa prinda putina vlaga , dar de geaba daca bag picioru in acceleratie tot se simte cum s-ar pune in bot cu toate ca am turatie de 2500-3000 rpm. Cred ca ar fi pb de la carburant. Eu sunt din Roman , Neamt, si imi e frica sa nu faca astia manevra cu gazul aici, ca acum vreo 3 saplatamani am fost pana la mare si m-am oprit la Tandarei si am facut plinul de acolo ca am zis daca merg la drum intins o arde pana la urma o las si eu mai usor si ajung. Dupa ce am alimentat de acolo schimbare totala. mergea perfact turatia era perfecta si tragea motorul cand acceleram se infingea ca la inceput cand am pus instalatia . Instalatia e pusa in 07.2011 la Iasi.acum vreo 2 zile am vb cu un prieten si mi-a zis de acest forum sa intru si sa fac o intrebare poate primesc vre-o lamurire la pb mea. trebuie sa imi procur un cablu si programul de calibrat sa incerc sa ii fac o calibrare si la instalatie poate o reglez din asta. altceva ce as putea face ?