Topic: Calibrare instalatie fratelli
Buna ziua.
Ieri mi s-a instalat o instalatie gpl Fratelli de catre o firma autorizata , dar lucrand in automatizari am observat o gramada de nereguli.
Pot spune meseriasii erau vai de capul lor.
(mi-a rupt rail senzorul si mi l-a lipit cu poxipol !!urca max la 30 de grade nu cred ca este normal ,
nu stia ce tip de senzor sa aleaga din program,
imi demonstra ca nu curge gaz cand era pe benzina inca ,
scapa gaz in 3 locuri , si acuma simt miros de gaz un pic,......as putea sa continui...multe)
Nu stiu sa mai fie cineva in zona cine s-ar pricepe la modelul acesta de gpl (tg -mures)
Dar daca ma ajutati cu ce reglaje ar trebui sa fiu atent m-as duce la el sa faca reglarile cum trebuie
pentru ca: - cel mai mult ma deranjeaza ca de 2zile de folosire mi s-a oprit motorul de 3ori in intersectii si o data in mers
- ? este posibil sa comute gazul mai repede ? este setat la 60 de grade (dimineata ajung pana la locul de munca vreo 5km si abia atunci imi comuta ,)
- pe benzina motorul merge frumos dar pe gpl suna mai zgomotos , se aude ca ceva nu e tocmai cum trebuie
- nu cred ca mi-a reglat senzorul de nivel ca lumea -cateodata mi se aprind led-urile de afisare mai multe mai putine
Masina este un Opel Corsa 1.2 din 2003 benzina
Am manualul de instalatie pentru a putea vedea reglarile .
Multumesc anticipat