1

Topic: Solicitare

Buna seara,

Sunt posesorul unui VW Passat din 2004 1.6 benzina si doresc sa instalez gaz pe ea si vreau sa stiu ce tip de instalatie GPL se preteaza pentru acest tip de masina si motorizare .
Multumesc anticipat!

2

Re: Solicitare

praetorian wrote:

Buna seara,

Sunt posesorul unui VW Passat din 2004 1.6 benzina si doresc sa instalez gaz pe ea si vreau sa stiu ce tip de instalatie GPL se preteaza pentru acest tip de masina si motorizare .
Multumesc anticipat!

Pentru Passat va recomand kitul Tomasetto Stag 4 la pretul de 2800 cu rez cilindric de 55 l, 3000 lei cu rez toroidal de 41 si 3100 cu rez toroidal de 52

3

buna ziua as dori sa montez o instalatie gpl pe un golf 4 break ,an2002 ,motor 1.4 75 cp cod motor axp ce instalatie recomandati?

4

buna ziua .as dori sa montez o instalatie gpl pe un vw touran 2004, cu motor 1.6 FSI.ce instalatie recomandati si care ar fi pretul?

5

liviu242006 wrote:

buna ziua as dori sa montez o instalatie gpl pe un golf 4 break ,an2002 ,motor 1.4 75 cp cod motor axp ce instalatie recomandati?

Cu ce rezervor doriti, cilindric sau toroidal?

6

andreiadam wrote:

buna ziua .as dori sa montez o instalatie gpl pe un vw touran 2004, cu motor 1.6 FSI.ce instalatie recomandati si care ar fi pretul?

Pentru motoarele FSI am nevoie de tipul motor trecut pe cartea masinii.

7

Buna ziua! Sunt interesat de achizitia unei instalatii GPL pentru un VW Touran, 1,6 FSI, cod motor BAG, nr. omologare:WVGZZZ1TZ4W014443. Va rog sa-mi recomandati o instalatie GPL cu rezervor toroidal si pretul unei astfel de instalatii. Multumesc!

8

Buna seara! Asteptam din partea D-vs un raspuns pentru intrebarile mele, dar din nefericire inca astept...

9

Nimic...

10

Buna ziua! Se pare ca forumul e parasit de Admin. Multumesc pentru nimic!

11

Haideti fratilor, nimic?