Topic: Instalatia BRC secventiala 24 intrerupe in afara orasului
Buna ziua!
Am o Skoda Fabia Sedan de 1,2, 3 cilindri. Acum o luna de zile am montat o instalatie de gaz secventiala BRC. Montajul instalatiei este impecabil facut, instalatia merge foarte bine in oras iar, in afara orasului, instalatia de gaz merge cu intreruperi ( de circa 1-2 secunde), indiferent de viteza. In momentul in care se face intreruperea, instalatia trece pe benzina si imediat pe gaz, dar ,in acest timp, toate ledurile de la buton se intrerup, ca si cum, nu ar avea curent. Am fost la service-ul unde a fost montata instalatia, a fost pusa pe calculator si nu s-a observat nicio anomalie de functionare. S-a schimbat calculatorul de la instalatie dar defectul persista in continuare, in afara orasului.
Va rog sa-mi spuneti daca ati intalnit vreodata aceasta problema si daca puteti sa-mi spuneti din ce cauza se intampla acest fenomen in afara orasului.
Mentionez ca butelia este cilindrica de 60 litri iar probele au fost facute cu aceasta incarcata plina dar si pe jumatate. Rampa de injectoare este cu 4 injectoare, deoarece nu au avut cu 3 injectoare, iar un injector nu este legat electric, iar cei care au montat-o au spus ca nu este nicio problema si din aceasta cauza am acceptat sa fie montata.
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra!