1

Topic: instalatie gpl polo-touran

salut.sunt nou in domeniu si as vrea sa stiu daca se poate sa montez o instalatie care se afla pe un vw polo 1,2 6 valve cod motor bmd,sa o transfer pe un vw touran 1,6 fsi cod motor bag,( asta e in 4 cilindri stiu ca mi mai trebuie inca un injector)as vrea sa stiu daca s ar putea potrivi,am auzit ca pentru motoarele astea fsi trebuie instalatii speciale.polo si asa nu consuma mult pe benzina si de aceea m am gandit daca as putea sa fac transferul.va multumesc

2

Re: instalatie gpl polo-touran

Salut. De ceva timp caut instalatie pentru touranul meu fsi ce are codul bag. Jim pentru mai multe detalii intra pe forum vw( parca era Promotor) si poti ca-ti faci o ideie. Forumul de aici cred ca e inactiv. Am solicitat informatii pentru masina mea,  nu mi-a raspuns nimeni. Parerea mea este ca nu merge la tine instalatia de la polo. E o instalatie mai speciala. Din ofertele de pret primite costul unei instalatii este cuprins intre 2100-2300 ron(landi renzo).Sper ca te-am putut ajuta.Succes.

3

gabi wrote:

Salut. De ceva timp caut instalatie pentru touranul meu fsi ce are codul bag. Jim pentru mai multe detalii intra pe forum vw( parca era Promotor) si poti ca-ti faci o ideie. Forumul de aici cred ca e inactiv. Am solicitat informatii pentru masina mea,  nu mi-a raspuns nimeni. Parerea mea este ca nu merge la tine instalatia de la polo. E o instalatie mai speciala. Din ofertele de pret primite costul unei instalatii este cuprins intre 2100-2300 ron(landi renzo).Sper ca te-am putut ajuta.Succes.

Am revenit cu o noua informare. Pretul pt instalatie pt. Fsi, cod motor bag 4100-4300 ron. Scuze pt. greseala.

4

mersi mult!asa stiam si eu ca ajunge la 1000 euro.nu cred ca se merita la km care ii fac eu.