1

Topic: Probleme BRC pe WV Polo 6R- trece pe benzina

Buna ziua !
Va rog sa ma ajutati cu o problema la instalatia Gpl , marca BRC secventiala 24.11 montata pe WV Polo 6R , motor 1,2 , 51KW , 3 cilindri din 2011.
   Am montat instalatia acum 3 luni la singurul service autorizar BRC din Iasi si inca de la inceput sare pe benzina , de cateva ori pe zi . Sare si la rece si la cald , de regula nu cand accelerez ci cand schimb viteza , dau cu spatele. Doar sare pe benzina , tiuie si se aprinde ledul rosu , motorul nu se opreste . Trec manual pe gpl si merge ...o perioada si tot asa.
    Eroarea memorata in calculator indica probleme la toate cele 3 injectoare . Am fost in service de 20 de ori...reglaje , calibrari statice , dinamice...inlocuit , pe rand , de la o alta instalatie BRC noua : rampa injectoare , calculator , senzor presiune , cablaj , bujii. Cei din service nu stiu ce sa mai faca...Au tot vorbit cu cei de la reprezentanta BRC dar nimic.
    De alimentat alimentez la Luk ,Rompetrol , Moll...Multumesc pentru eventualele raspunsuri .

2 (edited by mariusbmm 2014-10-14 20:22:00)

Re: Probleme BRC pe WV Polo 6R- trece pe benzina

Anuleaza senzorul de presiune si vezi cum se comporta dupa aia...singurul minus ar fi ca nu mai trece singura pe benzina cand se termina gazul...dar aia sa fie ultima ta grija..asa macar mergi sigur numai pe gaz..nu mai trece cand vrea ea pe benzina.

3

Re: Probleme BRC pe WV Polo 6R- trece pe benzina

Multumesc pentru raspuns . Am sa incerc si varianta asta.