1

Topic: Problemaaa gaz

Salut.. am si eu o problema foarte aiurea..
Am un opel 1.8 16 v euro 4 ...

Am pus instalatie de gaz pe ea dar imi face probleme .. unele la care pana acum nu am gasit raspuns...

Masina trage impecabil de bine in treapta 1 si 2 pe gaz...

Merge foarte ok pana la 110-120 .. dupa dintr'o data apare in bord martoru' de la controlu' tractiunii si incepe sa vibreze toata masina si nu se mai accelareaza mai mult ... face nasol rau...
Daca o las putin pe liber isi revine , martoru' nu dispare si la fel , nu pot trece de o viteza anume..

a 2-a problema ar fi consumu' ... undeva la 10-12% exterior..

Pe benzina nu am absolut nici o problema , si consumu' exterior este de 6-8 %..

2 (edited by aline 2015-01-27 20:03:54)

Re: Problemaaa gaz

Sa nu ai duzele la injectoare prea mici...pune un laptop si o sa iti apara toate erorile...daca ai cablu si program pentru ecu gpl

3 (edited by mdl13 2015-01-28 02:20:32)

Duezele au fost de 1.5 si le'am pus de 2 si tot asa face. Pe calculator nu da absolut nici o eroare.......

Sa nu fie pusa instalatia bine ? ...

4

Ce treaba are controlul tractiunii cu gpl?? poate  martorul de la sonda lambda se aprinde..
Multiplicatorul la harta gpl cat este ??poate este prea mic sau prea mare..vezi harta gpl in mers...vezi ce arata can da socuri.

5

Da , controlu tractiunii. Nimeni nu stie de ce . Sonda lambda am schimbat'o , am schimbat si debitmetru si bujiile. Harta nu stiu ... sa iti dau detalii..