1 (edited by BADUCEANU ALINA 2015-02-02 11:12:39)

Topic: probleme la instalatia de gaz Landi Renzo

Buna ziua, am un opel meriva motor 1.6 De 3 ani am pe masina gpl  Landi renzo si aproximativ 45000 km facuti pe gas.La trecerea de pe benzina pe gpl motorul se simte cum merge sacadat,mi se aprind martorii de la bord-cel de eliminarea gazelor,ebs,bateria.
Afara din masina se aude la turatia motorului cum elimina gazele intrerupt.Toate se intampla si cand motorul este cald.Ce ma sfatuiti sa fac?
De multe ori la trecerea de pe benzina pe gaz mi se opreste motorul.

2

Re: probleme la instalatia de gaz Landi Renzo

Schimba filtrele daca nu sunt schimbate recent.pe benzina cum merge?

3

BADUCEANU ALINA wrote:

Buna ziua, am un opel meriva motor 1.6 De 3 ani am pe masina gpl  Landi renzo si aproximativ 45000 km facuti pe gas.La trecerea de pe benzina pe gpl motorul se simte cum merge sacadat,mi se aprind martorii de la bord-cel de eliminarea gazelor,ebs,bateria.
Afara din masina se aude la turatia motorului cum elimina gazele intrerupt.Toate se intampla si cand motorul este cald.Ce ma sfatuiti sa fac?
De multe ori la trecerea de pe benzina pe gaz mi se opreste motorul.

Buna ziua,

Permiteti-mi sa va recomand pe cineva, adica o firma specializata care ofera consultanta de specialitate plus reparatii. Au kit-uri pentru toate modelele de autovhicule si am auzit ca fac o treaba foarte buna. Autogas se numesc si au site-ul http://www.monteazagpl.ro/.
Sper sa va fi fost de ajutor !

4

Eu nu i-as recomanda cu atata siguranta (prietenii stiu de ce).

5

smv wrote:

Eu nu i-as recomanda cu atata siguranta (prietenii stiu de ce).

Ar trebui sa ai si niste motive care sa stea in picioare pentru afirmatia ta....aia cu prietenii stiu de ce o pot folosi si eu.
Pentru ca de la prieteni care si-au facut montajul la AGR si isi fac reviziile tot acolo, am auzit si eu

6

Am vazut niste "instalatii" de-ale lor. Poate au fost "exceptii" sau poate sunt eu prea tipicar si perfectionist.  Din partea mea duceti-va sanatosi acolo si sa aveti parte numai de bine; mie mi-e egal. Si mai este ceva: ma feresc sa promovez branduri neconsacrate.

7

smv wrote:

Am vazut niste "instalatii" de-ale lor. Poate au fost "exceptii" sau poate sunt eu prea tipicar si perfectionist.  Din partea mea duceti-va sanatosi acolo si sa aveti parte numai de bine; mie mi-e egal. Si mai este ceva: ma feresc sa promovez branduri neconsacrate.

Boss, daca nici Mihai Leu, care e imaginea lor mai nou nu e brand consacrat, nu stiu ce sa mai zic.
Altii asociaza fotbalisti cu sampoane si geluri de dus , macar aici sunt in acelasi domeniu, al automobilelor. Nu cred ca se baga nici omul daca nu era firma serioasa

8

Inca nu am intalnit pe nimeni care sa refuze banii; sunt prea "dulci" (nici macar batranii si consacratii artisti Stela si Arsinel, chiar daca se compromit). Asa ca nu consider relatarea drept un argument viabil si cu atat mai putin insurmontabil. Dar, precum am spus, ca sa incheiem o discutie inutila si off topic, nu am nimic cu nimeni, sa faca fiecare cum vrea, cum ii dicteaza constiinta si necesitatile. Eu nu pierd si nu castig nimic fiindca nu sunt Mihai Leu (probabil beneficiar al "multor" lucrari de conversie GPL cu succes rasunator, de vreme ce le gajeaza cu atat aplomb si convingere !). Nu mai spun nimic despre prostitutia personalitatilor care, nesatule de bani, se dedau la asemenea practici.