Topic: injectoare gpl valtek
Buna seara,vin si io cu o problema ciudata si care imi da mari batai de cap la o instalatie de glp tomasetto stag 200 plus...aceasta find urmatoarea..
de curand masina mergea cat de cat ok inafara faptului ca,consuma cam mult in jur de 12-14 % si m-am gandit sa ii cumpar filtrele si injectoarele valtek..toate bune si frumoase am desfacut rampa de injectoare am tinut cont de fiecare bobina cum era pusa (deh am zis ca e bine sa fie cum a fost chiar daca poate nu are imortanta cum sunt puse) asa ca am montat totul la loc si am fost la reglaje cu ea sa o calibreze...si aici e partea nasoala calibrarea nu se poate face..trece de primele 2 injectoare (in care motoru scade turatia de la 900 RMP la 400-500 RMP dupa ce mai proceseaza procesul de calibrare si da sa faca si celelante 2 injectoare masina se opreste si nu vrea neam sa se calibreze (cel care imi facea calibrarea a incercat de mai bine de 20 ori tot degeaba s-a uitat peste tot..a verificat instalatia electrica tot ce se poate verifica) in fine am vazut ca nu merge am zis sa i-au calculatorul de gpl si sa il calibrez pe alta masina si sa vezi surpriza merge perfect..asa ca am ajuns la concluzia ca injectoarele cumparate nu isi fac treaba (desi sunt noi)....o parere ceva va rog ce as putea sa fac ?