Re: calibrare stag 200 tomasetto
k mersi de informatii
You are not logged in. Please login or register.
GPL Forum - Nordservice → Instalatii GPL - Benzina → calibrare stag 200 tomasetto
k mersi de informatii
am scazut presine cum ai zis cu inbusu pana la 1.20 i-am dat auto calibrare si multiplicatorul a sarit de 2.4 am lasato asa deocamdata masina merge k ,e vreo problema ca e asa mare multiplicatorul?
ce sfat imi dai sa o las asa cu multiplicatoru asa mare ? daca maresc presiunea din plaman de la inbus atunci scade si mltiplicatoru,pe mine ma intereseaza un reglaj sa consume un 10 in oras is 7-8 afara
cu presiune de 1.45 multiplicatorul imi statea la 2.1 dar aveam consum undeva la 13 in oras si 9 afara acuma inca nu iam facut consumu dupa ce am redus din plaman la 1.20 normal ar trebui sa scada s-au nare legatura scaderea presini din plaman cu consumu?
cu presiune de 1.45 multiplicatorul imi statea la 2.1 dar aveam consum undeva la 13 in oras si 9 afara acuma inca nu iam facut consumu dupa ce am redus din plaman la 1.20 normal ar trebui sa scada s-au nare legatura scaderea presini din plaman cu consumu?
Ai duzele prea mici si trebuie sa compenseze cu presiune mai mare (dai rampa jos si majorezi duzelecu spiralul cam 0.4mm fata de ce ai acum pe masina) la o presiune de 1.20-1.25 bar trebuie sa ai um multiplicator la 1.2-1.3 (ca si referinta un reglaj optim este cu ultimul punct al multiplicatorului unde se termina curba de gaz sa fie cat mai aproape de linia 1 de pe harta)
multumesc inca odata de sfat ,pana la cat este indicat sa maresc presiunea ca sa scada multiplicatorul ,acuma am presiunea la 1.45 si multiplicatorul este la 2 curba de gaz este unpic peste cea de benzina la baza sunt suprapuse iar de pe la un sfert se despart
Pana la 1.30bar este indicat de producatori tu ai duzele mult prea mici trebuiesc maritedaca nu te descurci dute la un service gpl
k mersi de sfat
daca maresc duzele nu creste consumu?
Ai demontat duzele sa vezi de cat sunt?
da 1.75
Mareste duzele la 2 pentru ca ai duzele prea mici si nu se face dozarea de gaz cum trebuie
k, mersi de sfat ,dar nu creste si consumu daca maresc duzele la 2 ?
azi am observat ca am eroarea asta- low power supply voltage (0) oare de la ce sa fie?
Daca nu poti rezolva problema de ce nu mergi la baietii de la nordservice sa te ajute.
sunt prea departe eu sunt din sighisoara
Pune si tu ceva poze cu harta de gpl si poate mai vede si altcineva ce probleme ai.
Poti intra pe loganclubgpl...acolo poate primesti mai mult ajutor.
GPL Forum - Nordservice → Instalatii GPL - Benzina → calibrare stag 200 tomasetto