1

Topic: Tomasetto stag 200-4

Va salut
Am si eu o intrebare, am o instalatie tomasetto stag 200-4 la care nu functioneaza butonul din masina, am crezut ca este defect si l-am inlocuit cu unul nou, ledurile se aprind corect, doar daca vreau sa trec pe benzina si gaz nu se intampla nimic.
Instalatia este second-hand montata ieri. exista ceva setari in program sa recunoasca butonul?
Si am inca o problema, are momente cand porneste foarte greu pe benzina, ce pot testa, ar fi ok daca scot siguranta la gaz si merg asa cateva zile sa vad cum porneste? Inainte de a monta instalatia gpl masina nu avea probleme.

2

Re: Tomasetto stag 200-4

Firma care ti-a montat instalatia trebuie sa iti rezolve problema cu butonul si cu pornirea. Pornirea grea e posibil sa fie de la alimentarea si cu gaz in acelasi timp cu benzina si ai amestec bogat. Daca ai montat tu instalatia stii ca ea trebuie omologata pe masina de catre RAR?
Nu e de joaca cu asa ceva, instalatiile se monteaza de catre firme autorizate...

3

Re: Tomasetto stag 200-4

Va salut. Instalatia a fost instalata in service si am si omologat-o la Rar. Problema cu butonul a fost din calculatorul de gpl, l-am înlocuit. Pornirea greoaie a fost de la o membrana ciupita din reductor, am schimbat tot setul. Asa e cu second-hand-ul, câteodată nu se merita. Acum masina funcționează foarte bine.