Topic: Prezentare nou membru
Sunt de cateva saptamani un nou membru utilizator al GPL-ului. Mi-am montat o instalatie STAG 300 plus si as vrea sa cer niste pareri de specialitate pe care vad ca dl. Administrator le da cu mare rabdare. Am descoperit chiar in aceasta seara acest forum si am ramas placut surprins de modul civilizat in care se discuta aici... fata de alte forumuri "de specialitate" ... Revenind, este adevarat ca aceasta electronica Stag 300 plus incadreaza emisiile in norma EURO 5? Daca e asa, nu e putin lucru, pe langa economia de rigoare, sa avem grija putin de mediul in care vor creste copiii nostri. As avea totusi o problema: mi s-a montat un toroidal SAKA de 53 litri de care nu sunt multumit deloc. Pe langa faptul ca indica destul de inexact cantitatea de GPL ramasa in rezervor, nu permite depasirea a 33 litri la un plin... in mod normal, 80% din 53 litri ar insemna aprox. 42 litri. De ce nu intra mai mult??? Si o alta problema ar fi oscilatiile deranjante cateodata de relanti... Va rog, un raspuns. Multumesc