Re: lamuriri instalatie gpl
in momentul cand este aproape de turatia maxima ar trebui sa comute pe benzina sau turatie urca pana in momentul in care este ¨taiata¨ electronic.
Nu am inteles despre ce vorbesti! Lamureste-ma!
You are not logged in. Please login or register.
GPL Forum - Nordservice → Instalatii GPL - Benzina → lamuriri instalatie gpl
in momentul cand este aproape de turatia maxima ar trebui sa comute pe benzina sau turatie urca pana in momentul in care este ¨taiata¨ electronic.
Nu am inteles despre ce vorbesti! Lamureste-ma!
Pentru Opel Corsa 1,2 Z12XEP 80CP, an 2008, benzina, puteti monta Omvl(aveti ?) si rezervor toroidal de 43-45l? Sunt din Slatina.
Ti-am raspuns la topic-ul celalat!
Salut!
O cunostinta m-a sfatuit sa intru pe acest forum ptr ca faceti treaba foarte buna.
Care ar fi problema? : Am un Ford Mondeo mk1 din 1993 1.8 16V benzina euro 2 si vreau sa imi pun gaz.
Ce instalatie imi recomandati? Vreau ceva care sa consume si foarte putin. Daca se poate sa imi afisati si niste preturi. Va multumesc!
Buna! Ne bucuram sa auzim ca ne mai vorbeste lumea...si de bine!
Acum, pentru masina ta, ai doua variante: o instalatie clasica, multipunct cu catalizator (pentru ca banuiesc ca este E2), dar pe care noi nu o prea recomandam cand este vorba de un motor in 16 valve, pentru ca vei avea un consum cam mare, se pierde din putere foarte mult, devine "puturoasa", si va exista riscul, atunci cand accelerezi din subturat, sa-ti dea rateu in admisie. Asta este varianta mai ieftina. A doua varianta: o instalatie secventiala, care nu va crea problemele enumerate mai sus, dar care este mai scumpa. Preturile pentru toate tipurile de instalatii pe care le avem si printre care se afla si cele pentru masina ta, le gasesti daca accesezi link-ul urmator, si cobori un pic pe pagina: " http://www.nordservice.ro/Preturi-insta … pl_1_6.htm ".
Problema asta apare la mine la un ford zetec 1.6 16v, adica da rateuri cand accelerez din subturat, mai exact se smaceste ca si cum n-ar mai avea gaz, iar daca ii dau blana merge cat de cat. Care ar putea fi problema? (instalatia e secventiala) E posibil sa fie duzele prea mici? (mi-au pus de 1.5 mm si au spus ca ar fi trebuit poate de 1.75) Consumul e ceva mai bun ca pe benzina inainte adica aproximativ cu un litru consuma mai putin.
Va rog o parere.
Inca ceva: cateodata merge foarte bine, iar pe benzina n-o facut asa niciodata.
Buna! Ne bucuram sa auzim ca ne mai vorbeste lumea...si de bine!
Acum, pentru masina ta, ai doua variante: o instalatie clasica, multipunct cu catalizator (pentru ca banuiesc ca este E2), dar pe care noi nu o prea recomandam cand este vorba de un motor in 16 valve, pentru ca vei avea un consum cam mare, se pierde din putere foarte mult, devine "puturoasa", si va exista riscul, atunci cand accelerezi din subturat, sa-ti dea rateu in admisie. Asta este varianta mai ieftina. A doua varianta: o instalatie secventiala, care nu va crea problemele enumerate mai sus, dar care este mai scumpa. Preturile pentru toate tipurile de instalatii pe care le avem si printre care se afla si cele pentru masina ta, le gasesti daca accesezi link-ul urmator, si cobori un pic pe pagina: " http://www.nordservice.ro/Preturi-insta … pl_1_6.htm ".
Salut multumesc frumos pentru raspuns.
injectie secventiala in 4 cilindri cu rezervor cilindric observ ca este recomandat doar pentru Euro 3, 4 si 5. Asa cum a-ti spus Fordul meu este euro 2. Instalatia secventiala se potriveste si la euro 2?
Numai pe cele noneuro nu se pot monta secventialele. Cele care se incadreaza in gama E1,E2, se pot monta si cu clasice si cu secventiale. La cele de la E3 in sus, nu merg montate decat cu secventiale.
Buna ziua! Ziceti-mi va rog, daca vin eu cu toata instalatia cat ma costa doar montajul?
Ford mondeo mk1 din 1993 1.8 16V benzina, 233 000 km rulati, euro 2, model hatchback
Montajul e in functie de masina si de tipul instalatiei. Si mai ales, instalatia trebuie sa aiba actele de la montajul initial. Fara acte de omologare nu montam.
da actele v-or fi ok...ziceti-mi un pret informativ va rog..... sau intre ce suma trebuie sa ma incadrez?
Pai, undeva pe la 350-400lei. Si acte pentru omologare. Dar, mai specific odata: sa aiba declaratia de conformitate si certificatul de garantie de la montajul initial.
detin un audi 80, motor 2.0 ABK de 115 CP, euro 1. consuma 11-12 l mixt, cam mult un pic. momentan are instalatie gpl Landi Renzo, cu emulator pt fiecare injector, are legaturi pt iecare injector in parte, dar gazul il da pe la filtrul de aer, printr-o flansa. as vrea sa ii montez secventiala. m-am orientat catre landi-renzo secventiala. nu cred ca o sa am bani de una noua, dar mi-ar trebuii niste detalii: la ce sa fiu atent cand o voi lua, ce sa intreb, ce sa imi arate? astept raspuns. ms.
Salut.Am si eu o intrebare.Am un Golf 3 motor AEK 74Kw 100 cai,an 95.de unde as putea sa cumpar o instalkatie GPL si cam cat ar fi costul uneia.Eu sunt din Sibiu.Multumesc
detin un audi 80, motor 2.0 ABK de 115 CP, euro 1. .... la ce sa fiu atent cand o voi lua, ce sa intreb, ce sa imi arate? ....
E cam greu si pentru noi, cei care le cunoastem si avem de a face cu ele zi de zi, sa ne dam seama care sunt bune si care nu. Cel mai bine, daca ai gasit una s-o cumperi, pana nu dai banii pe ea, te duci s-o verifice service-ul unde vrei s-o montezi. Te interesezi cine ti-o poate regla si te duci si le-o arati: daca ei considera ca e in ordine si se poate monta, o cumperi, daca nu....cauti alta. Ai grija ca, separat cumparate, componentele de secventiala (mai ales Landi Renzo) sunt foarte scumpe. Sa nu dai banii pe instalatie si dupa aia sa incepi sa-i cumperi componentele care nu merg! Si ai grija sa aiba actele (declaratia de conformitate) de la primul montaj!!!!
Salut.Am si eu o intrebare.Am un Golf 3 motor AEK 74Kw 100 cai,an 95.de unde as putea sa cumpar o instalkatie GPL si cam cat ar fi costul uneia.Eu sunt din Sibiu.Multumesc
Pai.....n-am inteles: vrei s-o cumperi fara montaj sau s-o si montezi?
am si eu un golf 3 din 94 55kv 75cp 1.6 mar interesa cat ma costa o instaalatie sa o montez!multumesc anticipat
Se poate monta si cu clasica si cu secventiala. Preturile le gasesti aici: http://www.nordservice.ro/Preturi-insta … pl_1_6.htm .
Bogdan wrote:Salut.Am si eu o intrebare.Am un Golf 3 motor AEK 74Kw 100 cai,an 95.de unde as putea sa cumpar o instalkatie GPL si cam cat ar fi costul uneia.Eu sunt din Sibiu.Multumesc
Pai.....n-am inteles: vrei s-o cumperi fara montaj sau s-o si montezi?
cu tot cu montaj,dar nu stiu exact cum ii injectia monopunct sau multipunct
Buna ziua
Detin un Opel astra G an 2001 sunt interesat de montarea unei instalatii GPL
Informatiile pe care le doresc sunt urmatoarele >
Care este tipul de instalatie GPL care se preteaza pentru acest autoturism ?
Pretul instalatiei + manopera = costul total
Cat timp dureaza , este necesara o programare ?
...cu tot cu montaj,dar nu stiu exact cum ii injectia monopunct sau multipunct
Pana nu vad masina, nici eu nu stiu de care e. Mai sus, lui Adi, i-am dat un link unde sa intre sa vada preturile. Intra si tu si vezi pretul si pentru mono si pentru multipunct.
...... Care este tipul de instalatie GPL care se preteaza pentru acest autoturism ?
Pretul instalatiei + manopera = costul total
Cat timp dureaza , este necesara o programare ?
Buna! Pentru Opel, recomandam instalatia Tomasetto STAG200. Pretul cu totul este : pentru instalatia cu rez. cilindric=2400,00lei; pentru inst. cu rez. toroidal=2700,00lei. Montajul dureaza in jur de 2-2 1/2 ore si se face cu programare cu 2-3 zile inainte.
eu am daewoo cielo care pe benzina imi papa banii consuma c-am 13-15 in oras pe gpl cat ar consuma imi va afecta motorul?
Daca e cel cu doua axe, si daca montezi secventiala, o sa-ti pape, aproximativ, tot cat benzina. Daca si dupa atata timp de cand se monteaza instalatii, tu mai intrebi daca afecteaza motorul.....! Citeste ce-am scris pe forum, sau pe site-ul nostru: www.nordservice.ro , si te lamuresti.
Bogdan wrote:...cu tot cu montaj,dar nu stiu exact cum ii injectia monopunct sau multipunct
Pana nu vad masina, nici eu nu stiu de care e. Mai sus, lui Adi, i-am dat un link unde sa intre sa vada preturile. Intra si tu si vezi pretul si pentru mono si pentru multipunct.
AEK 74KW ii multipunct(mam interesat)ce instalatie miati recomanda pentru masina?unde aveti service undeva mai aproape de sibiu sa vin sa o punem pe masină?
Multumesc
GPL Forum - Nordservice → Instalatii GPL - Benzina → lamuriri instalatie gpl