Asta este foarte rau, ce spui tu. Nu vreau sa-mi dai nume de firma, dar spune-mi doar de unde esti, de esti asa patit. Nu stiu cine poate sa stabileasca ceva cu clientul si sa-i monteze altceva. La noi sunt clienti care lasa masina si vin dupa montaj si o ia. I se face instructajul folosirii instalatiei, eventual face niste probe, daca doreste, daca nu e nicio problema, pleaca rezolvat.
Pretul stabilit in momentul cand lasa masina, ala e! Chiar daca, ulterior, am constatat ca mai trebuie o piesa, am pus-o de la noi, fara alte costuri. De aceea si spun ca, normal, tipul si pretul instalatiei se stabileste cand vedem masina. Pentru ca nu stiu toti, de exemplu, ce tip de injectie au, si asta conteaza. Unii au debitmetru si habar n-au ce e ala. Ori pentru protectia lui mai trebuie o piesa, care e destul de scumpa. In legatura cu sonda, instalatiile de generatie noua, nu mai sunt influentate de sonda masinii, de aceea ea se leaga doar pentru monitorizarea amestecului, nu pentru ca influenteaza in vreun fel functionarea pe gpl.