Topic: respins la r.a.r din cauza noxelor pe gpl:((
am un bmw e46 cu instalatie de gpl montata in germania landi rendzo...am avut astazi r.a.r-ul toate bune si frumoase pana cand imi baga sa vada noxele pe gaz...pe benzina imi dadea 0,02 iar pe gpl intre 6,10 si 6,77...mi-a spus ala ca nici la non euro nu ma poate incadra.m-a respins si am mers la un cervice ptr gpl din braila...acolo la testul de noxe la fel...poluare maxima...mie nu mi se pare ca masina consuma mult in oras 10-11% gpl si 8 benzina.la cervice de gpl acolo se invarteau aia pe langa masina ziceau ca e ozn...eu cred ca nu stiu ei ce are instalatia ca prea se fastaceau!!!m-au chemat maine dimineata sa se informeze si ei mai bine de ce sunt noxele astea si ce sa-i faca sa pot trece r.a.r-ul...spuneau ceva de injectoare sa le sufle si sa schimbe membranele nush de unde+ filtrul...revizia la gpl a fost facuta acum 20.000 de km am vazut pe cartea cervice!eu abia am adus-o din germania zilele astea!ceva pareri?poate le zic eu la aia de la cervice unde sa umble ca erau asa de impiedicati,bag mana in foc ca nu ii dau de cap!!!!