Topic: Problema instalatie GPL STAG 200 EURO 3 CALIBRARE
buna ziua
am si eu un cielo din 2005 si acum vreo 3 ani i-am pus instalatie gpl STAG 200 la AGR din bucuresti de fiecare data cand a fost sa ii schimb filtrele si am avut diferite probleme le-am rezolvat problema sta in felul urmator fiind o instalatie mai veche folosesc softul AC GAS SYNCHRO versiunea 1.14.1.0 celelalte versiuni de soft mai noi nu imi functioneaza ......ultima data am schimbat filtrele la 9000 km si cel mic si cel mare .........pot sa intru in soft si sa vad datele ale calculatorului sa setez temperatura vaporizatorului etc dar cand ii dau sa fac auto calibrare in prealabil dupa ce merg vreo 8 km pe benzina si 8 km pe gaz merge pana la un punct cand este in prima etapa a calibrarii pe benzina si cand trece pe gaz si lasa doar injectorul nr 1 o perioada de a trece timpi de injectie motorul merge un timp de cateva secunde dar usor ii scade turatia de relati de la 800 rpm pana ce se opreste ..........ceea ce nu ii da timp calculatorului sa dea drumu si la urmatoarele injectoare ....... pot spune ca acest lucru nu il facea si daca tineam doar un singur injector motorul tinea turatia de relanti. Am verificat rampa de injectoare presupunand faptul ca ar fii injectoarele de vina dar ......totul era ok ........toate aceste operatiuni spuse le-am facut in service mira vaslui care monteaza instalatii gpl nu am putut ajunge la bucuresti pentru ca serviciul nu imi permite in timpul saptamanii ....... care credeti dvs ca ar fi problema mai completez un mic aspect indiferent ce fel de injector las sa functioneze indiferent de numar masina are aceleasi simptome multumesc anticipat