1

Topic: Problema instalatie GPL STAG 200 EURO 3 CALIBRARE

buna ziua

am si eu un cielo din 2005 si acum vreo 3 ani i-am pus instalatie gpl STAG 200 la AGR din bucuresti de fiecare data cand a fost sa ii schimb filtrele si am avut diferite probleme le-am rezolvat problema sta in felul urmator  fiind o instalatie mai veche folosesc softul AC GAS SYNCHRO versiunea 1.14.1.0 celelalte versiuni de soft mai noi nu imi functioneaza ......ultima data am schimbat filtrele la 9000 km si cel mic si cel mare .........pot sa intru in soft si sa vad datele ale calculatorului sa setez temperatura vaporizatorului etc dar cand ii dau sa fac auto calibrare in prealabil dupa ce merg vreo 8 km pe benzina si 8 km pe gaz  merge pana la un punct cand este in prima etapa a calibrarii pe benzina si cand trece pe gaz si lasa doar injectorul nr 1 o perioada de a trece timpi de injectie motorul merge un timp de cateva secunde dar usor ii scade turatia de relati de la 800 rpm pana ce se opreste ..........ceea ce nu ii da timp calculatorului sa dea drumu si la urmatoarele injectoare ....... pot spune ca acest lucru nu il facea si daca tineam doar un singur injector motorul tinea turatia de relanti. Am verificat rampa de injectoare presupunand faptul ca ar fii injectoarele de vina dar ......totul era ok ........toate aceste operatiuni spuse le-am facut in service mira vaslui care monteaza instalatii gpl nu am putut ajunge la bucuresti pentru ca serviciul nu imi permite in timpul saptamanii .......  care credeti dvs ca ar fi problema mai completez un mic aspect indiferent ce fel de injector las sa functioneze indiferent de numar masina are aceleasi simptome multumesc anticipat

2

Re: Problema instalatie GPL STAG 200 EURO 3 CALIBRARE

Merit si eu un raspuns Dle. Admin?

3

radu36ro wrote:

Merit si eu un raspuns Dle. Admin?

Maaa...da' nerabdator mai esti! Sunt zilele libere, mai plec si eu sa ma plimb! Sau n-am voie?

4

radu36ro wrote:

.........pot sa intru in soft si sa vad datele ale calculatorului sa setez temperatura vaporizatorului etc dar cand ii dau sa fac auto calibrare in prealabil dupa ce merg vreo 8 km pe benzina si 8 km pe gaz  merge pana la un punct....

Si de cand faci asta? De cate ori ai facut aceasta calibrare?

5

de cand fac asta pot spune ca in timp am invatat pentru masinica mea pentru ca merg foarte mult cu ea .......calibrarea o faceam numai dupa ce schimbam filtrele de gaz cel mici si cel mare .......stergeam vechile harti mergeam clasic 8 km gpl si benzina .......pana ce computerul isi trasa liniile verde  respectiv albastru si apoi faceam calibrarea iar la final scria ok ajustati multiplicatorul pe durm .........acum in acest moment nu pot sa mai fac calibrarea .......desi am cele 2 linii gpl si benzina trase pe harta doar sa calibrez .......... cand trece timpii pe benzina si apoi timp pe gpl la fiecare injector in parte ..........moare usor mototul  dar dupa 15 sec insuficient timp sa dea drumul la al doilea injector

6

Daca ai un lap-top si interfata de setare, si daca ai instalat programul "TeamViewer 7", putem sa-ti facem o verificare si un reglaj fara sa mai ajungi la noi pentru asta. Asa....ca pentru tine. smile Dar sa ai revizia facuta cum trebuie : filtre schimbate la timp, verificata instalatia electrica a instalatiei, etc. Sa-mi spui daca esti de acord.

7

da bineinteles sigur nici o problema ..............in timpul saptamanii nu am cum sambata sunt mai liber si putem stabilii cand  si cum sa rezolvam problema .........bineinteles daca si tu poti .........

8

Da-mi un  telefon la 0770261700 si stabilim pentru sambata.