1

Topic: instalatie lovato EASY FAST

Buna ziua,am o dacia solenza scala 2003 si am montat o instalatie lovato,primele impresii? nici nu se simte diferenta intre gpl si benzina,motorul merge rotund cu un plin am mers 705km am un rezervor cilindric de 60l in care in mod normal incap doar48l acum intrebarea mea este cum a intrat 53l???? multumesc

2

Re: instalatie lovato EASY FAST

florin arad wrote:

..... acum intrebarea mea este cum a intrat 53l???? multumesc

Poate fi din cauza inclinarii la care s-a montat rezervorul, sau atat lucreaza plutitorul. Mai incearca si mai fa-i cateva plinuri si vedem daca incarca la fel.
Uimitor este la cei la care incarcarea se face peste 60lt. smile)

3

va multumesc pentru raspuns,am fost la verificarea de 1000km am spus si celor de la service despre problema mea si au zis ca vinovati sunt cei de la pompa ca lucreaza cu presiune mare!! am citit tot aici la dumneavioastra pe forum ca presiunea normala este intre 6-8bar nu?iar la pompa la care am alimentat eu era si este si acum 10bar asa a spus nenea de la pompa, deci concluzia am fost furat un pic?cred ca da

4

Am uitat sa te intreb: era prima alimentare?

5

Buna ziua, da era prima alimentare

6

Daca era prima alimentare, incearca sa termini tot ce ai in rezervor, pana trece pe benzina, dupa care te duci si mai faci un plin. Sa ma anunti cat intra atunci. La prima alimentare, avand in vedere ca butelia a fost goala si mai raman cativa litri pana la nivelul sorbului, nu se consuma toata cantitatea de gpl. La urmatoarele alimentari ar trebui sa se incadreze in 80% (maxim 48-49lt).

7

ok multumesc de sfat

8

Buna dimineata,revin din nou cu aceeasi problema,adica incarcarea am mai facut inca 3plinuri si de fiecare data a intrat mai mult de 50-51,3l si de fiecare data am zis eu sa opreasca pompa !! altfel mai incarca lejer. Acum ce e de facut?baietii care au facut montajul au zis ca totul este ok sincer deja incep sa nu mai cred ca totul e ok problema este ca daca as merge in alta parte as pierde garantia ce sfat imi dati ce sa fac??? in rest masina merge perfect consum de 7-8.5l combinat la un condus normal nu 140-150!!!va multumesc

9

florin arad wrote:

.... ce sfat imi dati ce sa fac??? in rest masina merge perfect consum de 7-8.5l combinat la un condus normal nu 140-150!!!va multumesc

Daca ma intrebi ce sfat iti dau....  smile) eu zic sa o lasi asa, mai ales ca esti multumit de restul functionarii, iar faptul ca incarca cu cativa litrii mai mult, altii ar considera-o de lucru bun. Inseamna ca plutitorul, sau butelia, are o alta inclinatie, sau, pur si simplu, asa e venita din fabrica. Asta se rezolva foarte simplu....la alimentare ii spui celui de acolo sa-ti bage doar cati litri vrei: 30, 40, 45, si nu mai astepti sa-ti blocheze pompa.

10

revin din nou,am fost la baietii care au facut instalarea pe masina si mi-au schimbat electrovalva pana aici totul bine,seful a zis ca nu are ,,VOIE,,sa intre mai mult de 48l in cap ok problema ca a intrat 52l si asta tot asa ca am zis eu la nenea de la pompa sa se opreasaca(alimentari cu gpl am facut de la 5pompe diferite din ARAD cu 5presiuni diferite!!!),ma intorc inapoi la service arat bonul de la statia gpl scrie pe el 52l,seful asta e nu am ce sa fac ok am zis sa faca ceva la rezervor a pus echerul si era la 30 de grade si a zis la un angajat sa il mute intre 25si 30 grade!!! acum ma intreb eu  nu intra si mai mult decat 52l???intreb pentru ca vreau sa stiu de ce nu se incadreaza incarcare in parametri care sunt dati de constructor? undeva este o greseala sau ceva nu e in regula.Cum ar trebui sa fie fixat rezervorul ca plutitorul sa poata inchide mai repede?? 25 de grade 30 sau 37???? A si cel mai mult ce mi-a placut a fost la final,,,nu iti convine iti dam instalatia jos banii inapoi si asta e nu avem ce face,, toate componentele ce le montam sunt ,,OMOLOGATE,,atunci cred ca nu piesele sunt de vina,stiu poate cer prea mult? am muncit si afara stiu cum se lucreaza cu ,,clientii,,stiu ca e dificil dar atata nepasare nu am mai vazut din pacate, un sfat ar fi bine venit multumesc

11

scuze nu electrovalva s-a schimbat ci multivalva inainte era OMB acum am ATIKER  conteaza ce marca e??

12

acum se aude un tzacanit cand merg pe gaz mut pe benzina nu se mai aude care ar fi problema (tacheti reglati acum 4zile!!)

13

florin arad wrote:

acum se aude un tzacanit cand merg pe gaz mut pe benzina nu se mai aude care ar fi problema (tacheti reglati acum 4zile!!)

Poate fi rampa de injectoare.

14

pot gasi un Fast Lovato  emulator injector cod 438072 sau ceva  inlocuitor dar nu este cel clasic/universal http://img410.imageshack.us/img410/4488/snap1kt.jpg