revin din nou,am fost la baietii care au facut instalarea pe masina si mi-au schimbat electrovalva pana aici totul bine,seful a zis ca nu are ,,VOIE,,sa intre mai mult de 48l in cap ok problema ca a intrat 52l si asta tot asa ca am zis eu la nenea de la pompa sa se opreasaca(alimentari cu gpl am facut de la 5pompe diferite din ARAD cu 5presiuni diferite!!!),ma intorc inapoi la service arat bonul de la statia gpl scrie pe el 52l,seful asta e nu am ce sa fac ok am zis sa faca ceva la rezervor a pus echerul si era la 30 de grade si a zis la un angajat sa il mute intre 25si 30 grade!!! acum ma intreb eu nu intra si mai mult decat 52l???intreb pentru ca vreau sa stiu de ce nu se incadreaza incarcare in parametri care sunt dati de constructor? undeva este o greseala sau ceva nu e in regula.Cum ar trebui sa fie fixat rezervorul ca plutitorul sa poata inchide mai repede?? 25 de grade 30 sau 37???? A si cel mai mult ce mi-a placut a fost la final,,,nu iti convine iti dam instalatia jos banii inapoi si asta e nu avem ce face,, toate componentele ce le montam sunt ,,OMOLOGATE,,atunci cred ca nu piesele sunt de vina,stiu poate cer prea mult? am muncit si afara stiu cum se lucreaza cu ,,clientii,,stiu ca e dificil dar atata nepasare nu am mai vazut din pacate, un sfat ar fi bine venit multumesc