Topic: Problema instalatie GPL Rateuri
Buna ziua. De curand mi-am pun o instalatie gpl Voltran pe o nubira 1 cu reglaj din surub(an fabricatie 98 fara sonda lambda). La inceput nu mi-a facut nicio problema apoi dupa cateva sute de km a inceput sa-mi dea rateuri in filtru de aer, cel de la gaz mi.a spus sa schimb fisele ca din cauza aia. Am schimbat fisele si timp de doua saptamani nu a mai dat niciun rateu dupa care a inceput iarasi iar cei de la gaz nu stiu de ce tot imi da rateuri. Gazul e reglat bine. Problema este ca in accelarari pe gaz (nu bruste ca nu fac asta niiodata) are o scadere de putere brusca timp de o secunda si imi da in nas asta repetandu-se de cateva ori la fiecare accelerare. Filtru de aer e nou fiidnca pe celalalt mi l-a ingaurit de la atatea rateuri. Bujiile ai fost si ele schimbata acum 2500 de km in conditiile in care am facut cu masina pe gaz doar 1300 de km de cand am instalatia. Chiar nu stiu ce sa.i mai fac. Cand imi da rateu si imi sare putin carcasa de la filtru de aer nu mai da asa des rateuri dar daca ii pun carcasa etans imi da mai des. Ma poate ajuta cineva cu problema asta ca e foarte enervant fiindca am inlocuit de doua ori carcasa filtrului de aer deoarece mi.a spart.o. MULTUMESC