Topic: Schema de conectare nivel GPL
Ma puteti ajuta si pe mine in "descifrarea unei scheme de conectare"?
Am un opel Vectra A cu o instalatie incompleta de gpl koltec necam(plaman,butelie).Recent am facut rost si de cesulet complet cu fire.Numai ca nu stiu cum sa-l leg sa-mi arate la bord nivelu de gaz cand comut din buton.Acum cateva zile le-am dat mail producatorilor din Olanda, Schramifa BV si le-am cerut o schema de conectare la acest sensor de nivel si mi-au dat o schema .Schematic L.7 sender care este identica cu vechiul L.5, pe care o sa o pun pe forum.Mi-au explicat ca e foarte simplu sa conectez senzoru de nivel daca urmaresc schema,si ca mai am nevoie doar de un releu care sa intrerupa nivelu de benzina si sa treaca pe gaz cand comut.Numai ca din schema nu inteleg ce ar trebui sa fac.De aceea apelez la voi poate ma puteti ajuta.Nu am mai intrat pe acest forum de 1 an si ceva de zile,am mai facut post despre inst mea.Nu doresc inst noua,imi doresc inst orginala s-o fac cum a fost ea candva ,sa-mi indice si mie nivelu de gaz pe litrometru de la benzina cand comut din buton.Ma puteti ajuta,ca am toate piesele necesare si cesuletu cu fire tot,doar acel releu care comuta nu-l am.Multumesc,
sursa: http://www.schramifa.com/