Re: probleme la instalatia de gpl
Buna ziua ! Am si eu instalatie GPL BRC SECVENTIALA pe Daewoo Nubira 2, problema e ca trece automat de pe gaz pe benzina, a facut mult timp asa pana nu a mai vrut sa treaca deloc pe gaz, am fost la un service si au dedus ca un senzor montat langa cele 4 injectoare de gaz e stricat l-au schimbat, apoi dupa nici 10 mii km aceleasi simptome, senzor acela observ ca este de temperatura si de presiune, pot face bypass sa creada ca are presiune maxima cum a facut si Cristi33 ?
"Deci noi ce am facut?? am anulat senzorul de presiune?? ECU vede acum presiune maxima?? ce rol are furtunelu pe plaman??oricum MULTUMESC foarte mult pentru toate raspunsurile si sfaturile pe care mi le-ai dat si rabdarea fata de problemele noastre !!FELICITARI pt forum chiar este util...... daca sa rezolvat problema dau o bere ,si daca nu sa rezolvat tot dau o bere ca pana la urma o rezolvam...cu stima Cristi"
"Da, am anulat senzorul de presiune, care la un anumit moment, da informatie ECU-ului de presiune minima gpl. Atunci ECU considera ca a ramas fara gpl (nivel tradus de fapt prin presiunea de gpl din rezervor), si face trecerea pe benzina. Anulandu-l, ECU vede presiune mare si nu mai face trecerea. Furtunelul de pe plaman este legat la vacuumul din admisie si regleaza presiunea in reductor (plaman) in functie de sarcina. Iti multumesc pentru aprecieri si ma bucur ca te-am putut ajuta. Astept in continuare vesti de la tine!"
Atasez poze cu mufa si senzorul, imi puteti explica care fire trebuiesc legate ? Firele sunt Rosu, Negru, Alb, Verde
Am observat ca la Cristi33 nu a mai fost nici o problema.